Aktuális rovat további cikkei:Vissza

Mindenki igyekszik foglalkozni azzal, mit visel. A kényelem mellett a legfontosabb szempont, hogy hogyan nézünk ki egy adott ruhadarabban.

Pénteken nagyszabású, teltházas gálaesttel zárult az ötödik Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny az ASUS ZenBook támogatásában, ahol exkluzív divatbemutató keretében kiválasztották a győztes szépséget.

Pénteken látványos és izgalmas gálaesten választották meg a Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny győztesét Budapesten, a Deák Palotában.
Ilyen lett Rihanna új kollekciója
Rihanna idén februárban debütált divattervezőként a Londoni Divathéten, a szakma azonban nem volt elragadtatva a kollekciótól, a legtöbb fórumon fantáziátlannak és vulgárisnak titulálták az énekesnő által tervezett darabokat.
Kopog az ősz
A divat berkeiben mindig minimum egy lépéssel, akarjuk mondani egy szezonnal előbb kell járni az aktuálisnál. Így aztán nem meglepő, hogy így augusztus első felében a fashioniszták már az őszi hangulatra készülhetnek.
A Star Power legyen veled!
A Spanx új kollekció piacra dobását tervezi, melyet nem kisebb nevek ihlettek, mint Adele, Katy Perry és Kim Kardashian.
Így sminkelj kánikulában
Ahogy a meteorológusok már hónapokkal ezelőtt jelezték, a nyár eleji enyhébb meleg után beköszöntött a kánikula, és tartós lehűlés nem is várható szeptemberig.
Magyar csaj az USA nyakán!
Ékszertervezőkkel interjúzni mindig egy kisebb kalandtúra a formák, színek és vakmerő ötletek birodalmába.
Pufira szabatják a szemüket
Míg mifelénk az a divat, hogy szemkrémmel, hidratálóval, alapozóval, púderrel és mindenféle egyéb nagyanyai vagy éppen plasztikai sebész trükkel harcolunk a szemek alatti tökéletes simaságért, addig az ázsiai, ezen belül is különösen a koreai nők hasonló arzenált vonultatnak fel az érintett területt pufisabb megjelenéséért.
Aludj csoki ágyon!
Mi sül ki abból, ha egy csoki imádó lakberendezőnek áll? Megszületik a csokoládé ágy!
Lady Gaga széttárta a lábait!
Először megbotránkoztunk, ráncoltuk a szemöldökünket, de szépen lassan hozzáedződtünk Lady Gaga polgárpukkasztó hacukáihoz, melnyek egyik legemlékezetesebb darabja talán a húsruha volt.
Elhunyt a modellguru
70 éves korában, a rákkal folytatott hosszas küzdelem után szombaton elhunyt a világ talán legismertebb modellügynökségének, az Elite Modelsnek az alapítója, John Casablancas.
A szexi, színes menyasszony múló hóbort?
Májusban jártam a Klauzál téri csajoknál, Annánál, andinál és Lanánál, a Changeroom lelkeinél, és amikor beléptem a lakásboltba, rögtön belefutottam Bálint Sára csupa szív öltözékébe.
Ránctalaníts csigával!
Felejtsd el a Botoxot! A fiatalos arcbőr titka a kertedben van!
A szandál-zokni kombónál is gázabb
Lecsúszott a szandál-zokni párosítás a legcikibb nyári szerelések képzeletbeli listájának az éléről. Egy brit felmérésben ugyanis a válaszadók 61%-a szerint a kivágott fürdőruha a szezon legiszonyatosabb viselet.
Kinek a cipője a legklasszabb?
A reflektorok és a vakuk fényében a legapróbb részletre is különös gonddal kell ügyelni. Nem csoda hát, ha a celebek előszeretettel bújnak a nagybetűs CIPŐ-be, azaz húznak Louboutint, ha valamilyen neves eseményen meg kell jelenniük.
30 felett ne villants hasat!
40 felett pedig felejtsd el a bikinit!
Gaga kedvence ismét bizarr volt
Nehéz megmondani, hogy a görög mitológia, a napóleoni háborúk vagy netán egy madárfészek ihlette Lady Gaga kedvenc tervezőjének, Charlie Le Mindunak a párizsi bemutatóját.
Aranyozd be a pillantásod!
Elméletileg nem kell milliomosnak lenni, hogy műszempillákkal tegyük vonzóbbá a tekintetünket.
Kate Moss testdublőrt használ
Egy világ omlott össze bennünk
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...