„Interjú a vámpírral”

A Twilight-saga ismert sztárja, Ashley Greene a Gentlemen’s Quarterly nevű brit férfimagazin 2012-es decemberi számának címlaplányaként mutatkozott. A volt vámpírlány vallomása találóan a „Vamp” rovatban kapott helyett. A fotók vérforralóra sikerültek.

 

   

 

Ashley Greene-ben mindig is láttunk fantáziát. Vagy úgyis mondhatnám, Ashley Greene-ről a férfiak mindig is fantáziáltak. Van egy olyan sanda sejtésem, hogy jóval többet, mint folyton zavart Bellácskáról, Kristen Stewartról, akinek örökké csókra nyíló ajkai sem tudtak gerjesztően hatni. A vonzerő titka minden bizonnyal a vérszívás erotikus felhangjában rejlik. Ashley azonban végleg le akar számolni a „vámpír soft”-filmek fényben csillogó, állatvérre éhes szerepével. A GQ magazinnak elárulta, hogy igazi nagy színésznő akar lenni, egy vérbeli mozisztár, nem csupán egy „csaj a partiból”.

 

 

 

   

 

   

 

A fotóanyag nem igazán illik a decemberi hónap hideg karakteréhez, s a strandhangulatot idéző fotók is meglehetősen ingerszegényre sikerültek. Legalábbis első ránézésre. Aki ugyanis ingerre vágyik, az nézze meg közelebbről a vonzó, zöld szempárt, a fényes, romantikus hajzuhatagot és az imádnivalóan természetes szeplőcskéket! A napbarnítottság pedig végleg elsöpri a vérszívó sápadt bőrének még az emlékét is. Ha tehát a fotósorozat célja a teljes image-váltás volt, akkor a küldetés sikeresen teljesült. Egy ilyen alakváltás után érdemi szerepekre is kíváncsiak vagyunk.

 

   

 

 

 

Valaska Rita

 

Kapcsolódó cikkek:

Ruhafetisizmus »

Miért ne legyünk szerelmesek egy vámpírba? »

A Twilight sztár megmutatta tökéletes testét »

Twilight eljegyzési gyűrűben kimondani az IGEN-t »

Ashley Greent meztelenül fotózták! »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés