120 éves Vogue

A Vogue-ot azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni. A magazin ebben az évben ünnepli 120. születésnapját, ebből az alkalomból pedig az HBO közreműködésével egy dokumentumfilm is készült azokról az emberekről, akik a nagysikerű magazin mögött állnak. Az In Vogue: The Editor’s Eye-t december elején mutatták be a Metropolitan Museum of Art-ban.

 

 

A kicsit több, mint egy órás filmet Fenton Bailey és Randy Barbato rendezték és igyekeztek minél több szerkesztőt megszólaltani a háttérinterjúkban és munka közben is. Rengeteg nagy nevet kérdeztek munkájukról, közöttük van a megkerülhetetlen Anna Wintour, illetve Grace Coddington, Polly Mellen és Jade Hobson is.

 

   

 

 
   

 

A film előzetese ezen az alábbi megtekinthető, maga a produkció sajnos nálunk még nem elérhető, hiszen a premier december elején volt, ahova sok divatkedvelő celeb, így Sarah Jessica Parker és Dianna Agron is ellátogatott.

https://www.youtube.com/watch?v=AC-6eXNmw3Q

 

   

 

Az előzetes alapján az In Vogue: The Editor’s Eye a September Issue-nál sokkal átfogóbb és alaposabb képet igyekszik mutatni a Vogue-nál folyó munkáról. Ti mit gondoltok, be lehet mutatni a Vogue-ot egy órában?

 

 

 

 

 

Mezey Alexa

 

Kapcsolódó cikkek:

A divat alfája és omegája »

Címlapszemle: Vogue Paris 2012 »

10 valahavolt legjobb divatfilm »

Egy divat Biblia, és ami mögötte van: The September Issue »

A legendás szeptemberi szám »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés