2010 tavasz-nyár parfümjei

A parfüm egy olyan dolog, ami megold minden egyes ajándékvásárlási problémát. Napjainkban ezen túl már divathoz és szezonhoz is köthető. Nézzük tehát, melyek a legújabb tervezők és népszerű márkák által ajánlott illatok. Egy kis áttekintés az elmúlt idők legjobbjairól sosem árt.

A parfüm, amit elsőként bemutatunk,  Viktor & Rolf új női illata, az Eau Mega. Egy friss, virágos aroma, melyben megtalálható egy leheletnyi bazsalikom, körte, ibolya, citromhéj, valamint a jázmin és a pünkösdi rózsa szirmainak illatjegyei.Helena Rubinstein a Wantedet kínálja a magabiztos és erős nők számára, mint elsődleges parfümöt. A virágos illatot az ylang ylang, magnólia, írisz és a fa aromái biztosítják.Maison Martin Margiela első piacon bemutatott illata az Untitled. Illatának alapjául a tömjént és a keserű narancsot használták fel.Az uniszex illatok szerelmeseinek a Bottega Verde alkotott egy parfümöt Acqua N. 1 néven. Illatának alapja a citrom, mandarin és bergamotto. Lágyan érezhető egy kis szantálfa. Az érzékiségét pedig a jázmin és rózsa illatának köszönheti.
Végül, de nem utolsósorban a népszerű márkák kedvelőinek a más említett Armani Idole elnevezésű parfümjét ajánljuk, amely a gyömbér, jázmin, sáfrány, keserű narancs és a fehér cédrus illatát foglalja magában.Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés