2013-ban is Miss International! (x)

A Miss International a világ négy legrangosabb szépségversenyének az egyike, melyet immár 53. alkalommal rendeznek meg 2013-ban.

Az 1960-ban, a kaliforniai Long Beachről indult megmérettetés ugyan a szépségverseny kategóriába sorolható, ám a külső csillogás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a belső értékekre is, mint a kedvesség, a talpraesettség, a diplomáciai érzék, az empátia és az intelligencia. A Miss International ugyanis szeretné, ha az egyes országok királynői és a nemzetközi verseny győztese a „Szépség és béke” nagykövetévé válnának, azaz például szociális tevékenységekben, jótékonyági eseményeken és ökológiai kampányokban is részt vennének.

 

 

2011-ben Virágh Nóra tavaly pedig Kozma Klaudia képviselte hazánkat a nemzetközi döntőben. Az újpesti Kozma Klaudia a Japánban rendezett végső megmérettetés után elmondta, hogy bár nem került be a felkészítő tábor után a legjobb 15-be, nincs benne csalódottság, hiszen érzelmileg megerősödött, rengeteg tapasztalattal gazdagodott, és utazhatott is.


Klaudia idén továbbadja a koronáját, 2013. augusztus 24-én új Miss International Hungary királynőt üdvözölhetünk, aki a novemberben megrendezésre kerülő nemzetközi versenyen képviselheti majd hazánkat.


Bár az ősz még messze van, már most lehet jelentkezni a versenyre, melynek összesen 6 előválogatója lesz, 4 vidéken és 2 Budapesten, május 1. és június 30. között. Sőt mi több, aki február 28-ig jelzi részvételi szándékát, az most kedvezményesen, 7000Ft helyett 5000 Ft regisztrációs díj ellenében jelentkezhet, és vághat bele a kalandba, melynek a végén akár az egész világ szeme is rászegeződhet.

 

 


Úgy véled, hogy akár Te is lehetnél ez a lány? Akkor bővebb információért kattints IDE, a jelentkezéshez pedig IDE!


A verseny kizárólagos modellügynökség partnere a EuropeFace Model Management Agency. A 24 döntős lány közül 2 különdíjasnak elindítják a nemzetközi modellkarrierjét, Valamint minden előválogatón kiválasztanak 1 lányt az elődöntőbe jutott lányok közül, akiknek szintén nemzetközi modellszerződést ajándékoznak.

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés