3.1 Phillip Lim

Phillip Lim túl van már azon, hogy a feltörekvő generációba soroljuk, napjaink egyik legfelkapottabb tervezője. Sikerét az egyszerűségének köszönheti, és hogy ezt jól keveri az aktuális divattal.

„Az utcai elegancia megteremtője”, „szép-de-cool ruhák”, „a trükk, hogy összekapcsolja a divatot és a hétköznapit”, „Lim tudja, hogy a divatos nő ruhát akar”. És ez csak néhány mondat mellyel a tervezőt ihlették (pl. Vogue). Íme a titok.

 

Talán ennek köszönhetően a kínai származású, amerikai divattervező 2007-ben megkapta a Fashion Designers Of America, Feltörekvő tehetség Womenswear díjat, s innentől kezdve az út már csak felfelé vezetett. Jelenleg 45 országban, 400 boltban találhatod meg a kollekcióját.Lim hamar bebizonyította magáról, több mint egy egyszerű szabó. Minden bemutatón együtt izgul a modellekkel, lesi minden kívánságukat, ha kell még a hajukat is megigazítja. A legnagyobb divatbemutatókon mutatja be ruhakölteményeit, mégis megmaradt annak az egyszerű embernek, aki pár éve volt. Igazi siker-sztori, egy hétköznapi ember felemelkedéséről, aki csak tervezni szeretett volna, s ma már a vörös szőnyegen is helyet kapnak ruhái, cipői, kiegészítői. 

Kapcsolódó cikkek:

Hello you collection – a döntés »
Híres testvérpárok és tervezők III. »
Híres testvérpárok és tervezők II. »
Tudd, hogy ki vagy és ruháiddal mit akarsz kifejezni! »
Híres testvérpárok – és tervezők »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés