30 milliós golfütő

Nem mindennapi termékkel rukkolt elő az Odyssey sportszergyártó cég. Olyan golfütőt készítettek, ami nem csak a sport szerelmeseit bűvölheti el: fehérarany és többszáz drágakő díszíti.

Az Odyssey Golf régóta megbízható pont a golf világában, kiváló minőségű ütőikkel rászolgáltak a hírnevükre. A minap bemutatott luxusütőjük láttán azonban a már sok mindent látott játékosok szíve is nagyott dobban majd.

 

A 2 ball putter típusú ütő feje részben 18 karátos fehéraranyból készült, amit drágakövekkel díszítettek. Egészen pontosan 378 gyémánt és 240 darab rubin sorakozik rajta. A különleges koncepciót az ékszerész körökben igen jóhírű Theo Fennel és az Odyssey marketingigazgatója, Nick McInally ötlötte ki, mikor közösen golfoztak egyet.

 

Az egyedi műremeket a világhírű londoni luxusáruházban, a Harrodsban vásárolhatja majd meg az, aki hajlandó 100.000 fontot, azaz körülbelül 30 millió forintot egy ütőre költeni. “Ez az egyik legfeltűnőbb golfütő, amit valaha készítettek, de ettől még ez is egy ütő, ami reményeink szerint segít majd a tulajdonosának, hogy eredményesebb legyen” – mondta McInally. “Feltéve, hogy lesz olyan bátor, hogy használja.”

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés