4 dolog, amit semmiképp ne hagyj ott leárazáskor!

Ahogy véget értek az ünnepek és beköszöntött a január ismét a nagy leárazások idejét éljük. Ha a tél elején kinéztél valami szépet, de sokalltad az árát, most csapj le rá!

Néhány éve már divatban vannak a leggingsek, nem lesz ez idén sem másképp. A szivárvány minden színében kaphatóak, ráadásul már nem csak a jól bevált pamut, hanem elasztikus, csillogó vagy bőrhatású változatban is. A téli idő időszakban kombináld hosszú kötött pulóverekkel, csizmával, míg a tavaszi szezonban könnyű anyagú tunikákkal, balerina cipővel vagy peep toe-val viseld.Télen a réteges öltözködés egyik alapdarabja egy jó meleg, kötött kardigán. Bár egy jobb minőségű holminak igen borsos ára van, most a leárazások idején, az eredeti összeg töredékéért beszerezheted. Nem kell a szekrény mélyére süllyesztened tavasszal sem, hiszen a hűvösebb estéken jól fog jönni egy csinos és meleg kardigán.

Már az előző szezonban is roskadoztak a boltok polcai a tunikáktól és pólóruháktól. Ha szereted a feszülős nadrágokat és leggingseket, akkor ezt a fazont neked találták ki, mert a lazább, bővebb felsőrészt a legjobb szűk alsóval párosítani. Derekadat pedig hangsúlyozd egy szép övvel.

A kiegészítők valóságos reneszánszukat élik, minden divatos, a lényeg, hogy nagy és feltűnő legyen. Lógós és csilli-villi fülbevalók, széles karperecek, díszes hajpántok. Nem kell, hogy a rajtad lévő ékszerek ugyanannak a garnitúrának a darabjai legyenek, csak arra figyelj, hogy a stílusok ne keveredjenek túlságosan.

Kapcsolódó cikkek:

A megfizethető „luxus” »
Scarlett for Mango »

Kígyóminta vs. Leopárdminta »
Trendelőrejelzés: 2010 legdivatosabb darabjai »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés