4 téli divatbaki

Bár a neves tervezők kifutóin már nagyban tombol a tavasz és a nyár, nálunk bizony még jócskán tél van. Csizma, sapka, sál a mindennapi öltözködés része, de sajnos még mindig sokan elfelejtik, hogy nem csak a kabát alatt kell csinosnak lenni. Tippjeinkkel elárulják, mire figyelj a zimankóban! Nézegess képeket csinos összeállításokról!

Pufi dzseki és tűsarkú csizma? Határozottan nem. Kerüld el a stílus-kavalkádot, mert inkább bazári hatást érsz el vele, mint jól öltözöttet. Persze, ennek a variációnak a fordítottja sem szerencsés, amikor valaki az elegáns kabáthoz sportos cipőt vagy termo sapkát húz. Egy kis odafigyeléssel könnyedén össze tudod párosítani ruhatárad összeillő darabjait.


Ami nyáron csinos, az nem biztos, hogy a télen is szép. Harmincöt fok melegben esztétikus lehet, egy ízlésesen kivillanó derék vagy mélyebb dekoltázs, de ezek, a hideg időben inkább komikus látvány nyújtanak. Arról nem is beszélve, komoly egészségügyi veszélyei vannak. Azért mert a hőmérséklet 0 fok körül van, még lehet nőiesen és szexisen öltözködni, de nem kell mindent a kirakatba pakolni.


Tudjuk, hogy a fekete a leginkább kombinálható és kihasználható szín, de ettől még nem kell varjúnak öltöznöd a hidegben sem. Egy színes, a kabáthoz illő, sapka-sál szett, egy különleges árnyalatú harisnya vagy táska mindig feldobja a téli egyhangúságot.


Figyelj oda, a különböző ruhadarabok hosszúságára és fazonjára. Ha a szoknya bővebb, ne vegyél fölé túl szűk kabátot, mert a hatás elég szedett-vedett lesz. A csizma hosszára is érdemes figyelmet fordítanod. Bár a bokacsizmák idén is nagyon mennek, van egy rossz hírünk, csak igen kevés nőnek áll jó ez a szár hosszúság. Szoknyával még csak-csak, de csőfarmerrel vastag lábúaknak szigorúan tilos.

Kapcsolódó cikkek:

Az elmúlt év legcsúnyább melléfogásai »
Íme a tíz legjobban öltözött híresség! »
Top 5 divatdiktátor popénekesnő »
Cheryl Cole stílusa - 3 words »
New York Fashion Week 2010 tavaszi kedvencek: Alexander Wang »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés