50 kis fekete...

Hamarosan új divatmárka indul útjára. A Magyarországon tervezett, de kizárólagosan csak külföldi piacra készülő kollekció első darabjaival a napokban találkozhattak Budapesten az érdeklődők.

Új divatmárka mutatkozik be hamarosan a nemzetközi piacon PeterWilhelm Royal Collection néven.  Az 50 darabos, csak „kis feketéből” álló kollekció minden darabját elegancia, kreativitás, tökéletesen letisztult szabásvonalak, minőségi anyaghasználat és magas színvonalú kivitelezés jellemzi.


A kollekció célja egyszerűen megfogalmazható: stílust szeretne teremteni; megálmodói olyan ruhákkal kívánnak a széles nyilvánosság elé lépni, amelyek klasszikus eleganciát, kreativitást és örök értéket képviselnek. 

   

„Amikor egy nő megveszi élete első ’kis feketéjét’, stílusa és ruhatára alapjait teszi le – mutat rá Peter Wilhelm, aki maga is tevékeny szerepet játszott a kollekció megvalósításában. Egy „kis feketére” minden nőnek szüksége van. Ez nem egy trendi ruha, hanem egy időtálló darab, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint közel száz éve tartó töretlen sikere”.

   

A PeterWilhelm Royal Collection ruhái praktikus és jól variálható kreációk, hiszen néhány kiegészítő segítségével sokféleképpen viselhetőek: a hétköznapoktól a koktélpartiig számtalan helyre és alkalomra nyújtanak tökéletes megoldást. „A PETITE NOIRE egyedülálló koncepciót valósít meg, hiszen kizárólag a ’kis fekete ruha’ fogalomba tartozó kreációkból áll és kizárólagosan a kínai piacra készül, ahol a tervek szerint egy Concept Shopban lehet majd kapni őket tavasztól Shanghaiban.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés