5 dolog, amit eddig nem tudhattál Gagáról!

Amikor azt gondoljuk, hogy szinte már mindent tudunk az énekesnőről,akkor újabb és újabb titkokra derül fény! Most 5 olyan tényt mondunk el Lady Gagáról, amit csak a legfanatikusabb rajongók tudhatnak. De lehet, hogy még ők sem!

1. Gaga természetes szőke

Ha azt gondolnánk, az átváltozó művésznő haja festett, akkor nagyon tévedünk! A parókáiról is híres énekesnőnek természetes szőke haja van, amit nem szívesen mutat meg rajongóinak, inkább állandóan parókát illetve póthajakat hord.  

2. Gaga kedvenc állata a német dog 

Ha jól megfigyeliotek, Gaga klipjeiben feltűnik két nagyméretű kutya, két német dog. Lava és Rumpus az énekesnő kutyái, és tulajdonképpen Gaga márkajelzései is lehetnének. Sajnos egyikük 2 évvel ezelőtt elpusztult, így már csak egy kutya szerepel a klipekben. 

 

3. Gaga gogo táncosnő volt

Persze-persze, ezt mindenki tudja, de azt kevesebben, hogy a gogo-s Gaga még mindig visszavágyik a sztriptíz világába. Legutóbbi nyilatkozatában megemlítette, hogy lehetséges, hogy még láthatjuk a színpadon, félmeztelenül...

4. Nem mindennapi iskolatársa volt

Bizony-bizony a két botrányhősnő egy iskolába járt. Ez öltözködésükön cseppet sem látszik meg, viselkedésükön azonban annál inkább. Elképzelhető, hogy Gaga még Parisnak sem hagyta, hogy nála nagyobb sikereket érjen el az iskolában? Az elit iskola egyiküket sem tanította meg, hogyan legyenek visszafogottak!

5. A rossz kislány a jó kislányért rajong

Igen, Gaga hatalmas Britney Spears rajongó. Az utóbbi időben Britney sem volt túlságosan szűziesnek mondható, Gaga karrierje kezdetétől rajong érte.  Mondjuk nem minden rajongónak adatik meg az a lehetőség, hogy dalokat írjon imádottjának, Gagának ez is sikerült. Öltözködését nem másolta Britneynek, mondjuk nem is nagyon tudjuk elképzelni Gagát rózsaszínben! 

Ti tudtok még titkokat Gagáról? Ki vele! 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés