5 program, ami nélkül az idei nyár nem múlhat el

Eddig még nem voltál nyaralni? Nem tomboltál egy fesztiválon sem? Nem vagy csokibarna?- Akkor itt az ideje, megfogadd tanácsainkat, és felejthetetlen maradjon ez a nyár!

1.Sziget

Idén 16-ik alkalommal rendezik a Hajógyári szigeten, az év egyik legnagyobb buliját. Rengeteg külföldi és magyar fellépő, hatalmas koncertek, kulturális programok, szóval ott helyed, ha eddig nem voltál azért, ha voltál már azért, úgyhogy nincs kifogás irány a SZIGET!


2.Debreceni virágkarnevál

A nyár a színekről, a forráságról és a látványról szól, így ha szereted a virágokat és a művészetet, feltétlenül látogass el Debrecenbe augusztus 14-21-ig. A  városban öt napon át a szórakoztató, könnyedebb fellépők mellett egyedi, hatalmas, Európában egyedülálló virágkompozíciókat láthatsz!


3.Grillparti a haverokkal

Egy jó kis steakhez és egy kerti bulihoz, egyáltalán nem szükséges hétvégi telek, vagy a medencés házikó. Ruccanjatok le vidékre, akár a Tisza, akár a Duna mellé, és a csillagos ég alatt sütögessetek, táncoljatok kedvetekre! Még csendháborításért sem szólhat senki, hisz a természet lágy ölén lesztek!


4.Siófoki buli

Az ország legnagyobb partihelye, kétségtelenül Siófok. Haverok, buli, Balaton- ez a hármas valahogy összefonódik a nyárral. Ha még nem jutottál le, ideje szabadságot kivenni, vagy csak egy hosszú hétvégét tartani (lásd: augusztus 20.) és kiengedni az egész éves feszültséget.


5.SZIN

Egy fesztivál, ami más mint a többi. Egy strand, ahol csaknem száz zenekar adja a talpalávalót, miközben te a medencében pancsolsz. De ugyanitt nézhetsz filmet, strandröpizhetsz, vagy focizhatsz, miközben kedvenc előadód játszik a háttérben. Este pedig pörgés és hihetetlen hangulat a Tisza partján, Szegeden. Ez tehát a Szegedi Ifjúsági Napok, mely méltó befejezése az idei nyárnak!


Kapcsolódó cikkek:

Mercedes-Benz Fashion Week- magyar divattervezők a reflektorfényben »
hello you collection: Az vagy, amit megtervezel! »
Divatmustra 2009 à la Budapest! (VIDEÓ) »
WAMP - A Wasárnapi Művész Piac (VIDEÓ) »
Retro farsang! »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés