A 17 éves Jagger-lány lett a legjobb modell Angliában

A rockzenész Mick Jagger és a modell-színésznő Jerry Hall legkisebb lánya, Georgia May Jagger kapta a legjobb brit modellnek járó díjat a 25. London Fashion Week keretében megrendezett díjkiosztón. A 17 éves sztárcsemete mindenki meglepetésére Anglia egyik legnépszerűbb modellje, Daisy Lowe elől halászta el a díjat.

Georgia May Jagger – aki arca különleges karakterét egyértelműen édesapjától örökölte – édesanyja és nővére példáját követve lett modell. Egyesek szerint nem Lara Stone, hanem ő az új Bridget Bardot. Kritikusai azonban csillagának hirtelen és váratlan felívelését elsősorban a lány nevének tulajdonítják.Georgia élete első reklámkampányában, 16 évesen már az amerikai Hudson Jeans farmerjait népszerűsítette. A márka arcaként igazán nagy ismertségre sikerül szert tennie, ugyanis a kampányfotókon félmeztelenül, egy szál farmerben pózolt.Karrierje azonban csak most kezdett igazán beindulni, hiszen novemberben a brit Vogue címlapján szerepelt, és Kate Moss nyomdokaiba lépve, aláírt egy szerződést a Rimmel London kozmetikai céggel.


A fiatal modellre a Versace divatház is felfigyelt, és már le is szerződtették az új kampányuk arcaként. Donatella Versace szerint Georgia a tökéletes választás az új kollekciónak, és a fotós, Mario Testino is szuperlatívuszokban nyilatkozott a közös munkáról. Vajon az elkészült anyag a kritikusokat is meg fogja győzni Georgia tehetségéről?Kapcsolódó cikkek:

Gigi – magyar modell a nemzetközi kifutókon »
Fiatalok előnyben! »
Lindsay Kate Moss bőrébe bújt és meztelenül pózolt a kamerák előtt »
Glam Rock, Gisele Bündchen és a 80-as évek  »
Mihalik Enikő az 5. legfoglalkoztatottabb modell »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés