A 2010-es év legjobban öltözött sztárjai I.

Az amerikai divatmagazin, a Vanity Fair már évek óta elkészíti a legjobban öltözött hírességek listáját. Nincs ez másképp az idei évben sem. Most következő összeállításunk első részéből megtudhatjátok, kik azok a nők, akiknek az öltözködését érdemes utánozni.

A „Best Dressed” vagyis a legjobban öltözöttek toplistáját a magazin szeptemberi számában találhatjuk meg, ahol 45 hírességet ismerhetünk meg, akik a divatszerkesztők szerint a trend vezető alakjai, megformálói. Azokat a sztárokat szeretnénk Nektek bemutatni, akik valamivel kiemelkednek a listán szereplő sztárok közül. Nézzük, kikről is van szó!

Diane Kruger

A német származású színésznő nem véletlenül lett második a listán, hiszen nagyon kifinomult ízléssel rendelkezik. Köszönhető ez annak is, hogy fiatalabb korában belekóstolt a modellkedésbe. Stílusa játékos és eredeti. Naprakészen követi a trendeket - teszi mindezt a hétköznapokon és a vörös szőnyegen egyaránt.Michelle Obama

Az első színes bőrű amerikai First Lady, aki mindig különösen odafigyel megjelenésére, a lista hatodik helyén végzett. Mrs. Obama azzal vívta ki a magazin szerkesztőinek figyelmét, hogy nemcsak méregdrága ruhákban jelenik meg a nagyközönség előtt, hanem szívesen hord különböző kezdő, még ismeretlen tervezők által készített olcsóbb darabokat is. Az elnökfeleség mindig tökéletesen megtalálja azt a ruhát, ami jól áll neki, ezzel is példát mutat sok háziasszonynak, hogy merjenek olcsóbb mégis trendi darabokat viselni.

Carla Bruni-Sarkozy

A francia elnök felesége a lista nyolcadik helyére küzdötte fel magát. Az ex modell saját elmondása szerint úgy szeretne öltözködni, mint Jackie Kennedy. A ruhatárát tekintve nagyon jó úton halad, hogy utolérje elődjét. Carlán mindig tökéletesen mutatnak a rendkívül nőies és elegáns ruhák.

Lady Gaga

Lehet, hogy a szerkesztők viccnek szánták, de helyet kapott a listán az extravagáns öltözékéről elhíresült Lady Gaga is. Én személy szerint nagyon kedvelem az avatgárd stílust követő énekesnőt. Lenyűgöző ruhákban jelenik meg mindig a nagyközönség előtt, de a ruhái mégis inkább remekül megtervezett jelmezek. Az igaz, hogy Gaga nem akármilyen ikonnak számít a mai világban, de nem biztos, hogy akad olyan ember, aki követni akarná az öltözködését.

A fenti összeállítás természetesen nem teljes, szerepelnek a listán még íróknők, hercegnők, elnökfeleségek és üzletasszonyok is, mint például Tatiana Santo Domingo, Wendi Murdoch vagy Samantha Cameron. Az biztos, hogy aki egyszer bekerül ebbe a társaságba, annak neve örökre bekerül a divat világába. Ti mit gondoltok a most bemutatott stílusikonokról?

Ha tetszett az összeállításunk, akkor ne hagyjátok ki a hamarosan megjelenő folytatást sem!

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés