A Geil magazin kampánya az „igazi” férfiakért

Aki szemmel tartja a férfidivatot is, annak talán már feltűnt, hogy egyre több kézitáskával szaladgáló modell található a kifutón. Az igazi férfi, nem borotválja a lábát...

„Mentsük meg a férfiakat!” jelszóval indított kampányt a német férfi életmód és stílus magazin, a Geil.

Ez a férfiaknak szóló lap nem tartalmaz sem meztelen nőket, sem autókat – amiknek igen nagy a rajongótáboruk, sokkal inkább utazási, életmód és stílus tippekkel van tele a magazin.

A fotósorozatot Tony és Idris készítették, melyeken Marcus Andersson, Doug Porter, Chris Mosier és David Axell szerepel mint az igazi férfiak, akik izmosak, szőrösek és szexik.

A magazin főszerkesztője, Leith Clark szerint egyre több 15 éves, vékony testalkatú fiúcska szaladgál a kifutón női táskával és feszülős nadrággal – erre szeretné felhívni a figyelmet a főszerkesztő, és hogy ez igen „veszélyes” lehet az igazi férfiakra nézve.

A másik szerkesztő, Daniele Mancinetti is az igazi férfiak mellett kampányol, s talán ő retteg a legjobban, hogy ezek a férfiak majd eltűnnek a kifutókról végleg.

A képek a szeptemberi újságban fognak majd megjelenni, amivel ellentétben áll a nyári címlap fotója: nem is a köntös, sokkal inkább a talpig borotvált láb a szembetűnő egy „Mentsük meg a férfiakat!” kampány kellős közepén…

Te mennyi esélyt adsz az „igazi” férfiaknak a fiúcskákkal szemben a kifutón?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés