A Gucci még mindig Bűnös

A Gucci még mindig bűnös vágyakat igyekszik kelteni vásárlóiban, legalábbis szokatlanul hosszúra nyúló kampányával.

Tavaly a Guccinak sikerült egy igen tüzes kampányt összehoznia Chris Evans és Evan Rachel Wood főszereplésével. A két színészt egy apokaliptikus, Sin City stílusú színfalak közé helyezték, majd kezdődhetett a csábítás. A két fiatal tehetség egyszerre csábította egymást és a potenciális vásárlókat. A reklámozandó termék pedig a Gucci Guilty (Bűnös - a szerk.) névre keresztelt parfümje volt.

A bűnös kampányon aztán nem spóroltak semmit, hiszen a 300 rendezője, Frank Miller forgatta a reklámfilmet és a zene a Bat for Lashes-nek volt köszönhető. A nyári filmelőzetes után azután jött egy csokornyi szexi poszter, melyeket elnézve nem volt nehéz elhinnünk, hogy könnyű bűnbe esni, ha olyanokkal találkozunk, mint Chris és Evan. De az i-re a pontot, úgy tűnik, hogy még csak most fogják feltenni a Guccinál.


A napokban debütált a parfüm férfi változatához készített kisfilm, ami szenzuálisabb az eddig elkészített anyagok összességénél. Ezt elnézve mi is szívesen esnénk így bűnbe. Ti hogy vagytok ezzel?

videó:

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés