A Jéghercegnő sem adná alább!

Újabb jéghotel nyílik, ezúttal Kanadában. A magát szerényen csak jég katedrálisnak nevező építmény 2011 január elejétől március végéig várja látogatóit.

A Québec városától 10 percre lévő parkban helyezkedik el a Hôtel de Glace, ahol nemcsak körbenézhetünk egy túra keretein belül, hanem akár az esküvőnket is megrendezhetjük a kissé jeges nászéjszakával egybekötve.

   

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem mindig a Jégkorszak című film jut eszembe és várom, hogy megjelenjenek a mammutok az épületben. Ha mammutok nem  is, néhány celebrity látogatását teszi a jégpalotában. A januári nyitó ünnepségen részt vesz a Marciano család, Sir Roger Moore és Liechtenstein hercegi párja is. 

   

A vendégek érkezéskor egy hatalmas pavilonban találják magukat, ahol egy kis üzletben  ajándéktárgyakat vehetnek. A következő - Celsius nevű - pavilonba lépve leveseket, szendvicseket és kávét fogyaszthatnak a fázó vendégek. Itt találhatóak azok a szobák, ahol akár az éjszakát is eltölthetik.

 
A januári megnyitón - ami már tradíció a több éve megnyitott jégszállóban - musicaleket mutatnak be, lesz tűzijáték és különböző showkkal szórakoztatják a közönséget. 


Egy tervezői pályázatot is kiírtak, amelyben a lakosztályokat kell átalakítani különböző stílusok szerint. A jég azért az egyik legjobban formálható anyag, mert vágható és színekkel meg is festhető.
Fotó: Sandra Bellefoy

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés