A Mikulás idén csak a rosszakat jutalmazza

A futurisztikus barokk haute couture teremtőjének karácsonyi meglepetése csak a rossz gyerekeknek szól! Jean Paul Gaultier honlapjának ünnepi játéka virgonc manókkal, neccharisnyába bújtatott rénszarvasokkal és egymást a süteménynél is jobban kedvelő, kicsiny elfekkel tarkított. A szezon garantáltan legszórakoztatóbb “ designer kreációját “ kötelezően ajánljuk!

 

 

Jean Paul Gaultier, a világ egyik legnagyobb designer zsenije Pierre Cardintől a Hermés-en át saját divatházáig hosszú utat tett meg. Az általa tervezett jelmezek világhírű előadók produkcióiban kaptak főszerepet, ruhadarabjaihoz foghatót pedig kevesen tudnak produkálni. Munkáit a  “futurisztikus barokk haute coutre“ jellemzi, mely egy olyan fantáziavilág lévén elevenedik meg a kifutón, mely Alice Csodaországának bolygóközi átirata. A Gaultier show-kon egyszerre jelennek meg rokokó dámák, fémekbe és tollakba bújtatott metál hercegnők és szépséges geometrikus erdei tünemények.

 

 

 

   

 

Az előzőek fényében talán nem meglepő, hogy Gaultier nem állt be a klasszikus karácsonyi designt idén is favorizálók sorába és nem díszített mesebeli, tüllszoknyás tündérekkel, vagy hógolyózó leopárdokkal – ahogyan azt például a Cartier tette -, hanem maradt a saját műfajában és a megszokott kimagasló minőségben. Jean Paul Gaultier inkább olyan Mikulássá változott egy animációs filmben, kinek elektromosan idomítható szánja, komisz kis manói és kincsekkel teli köpenye van. A sikamlósabb játékokat kedvelő nagyobb gyerekek örömére, Gaultier kizárólag a kellően rosszakat ajánékozza meg. A designer adventi naptárából naponta három – esetleg hat – zseb nyitható ki, melyek szemérmetlen kis játékokra invitálnak. A meglepetések között szerepelnek különböző parfümök és egy plüss mackó is, aki némi karácsonyi punk beütéssel várja, hogy a fa alá kerülhessen.

 

   

 

Az ajándékot remélő rossz gyerekeknek javasoljuk, keressék fel a www.jeanpaulgaultier.com/xmas/en – oldalt!

 

 

Szabó Lili

Kapcsolódó cikkek:

Kedves Jézuska! »

Mesés Dior karácsony  »

A H&M karácsonyi ajándéka: David Beckham félmeztelenül »

Vibráló ünnepek »

Jógyerekek képeskönyve »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés