A Posh-sztori

Napjaink egyik leghíresebb és legsikeresebb nője. Boldog feleség és négy gyermek anyuka. Divattervező, modell, focistafeleség, de vajon mindenki tudja, hogy énekes-táncos lányként kereste meg az első Birkinre valót?

Victoria Adams néven aligha ismeri valaki. Kevesen gondolnák, hogy színésznőnek tanult, és tánccal is foglalkozott az éneklés mellett. Tiniként modellként is próbált érvényesülni, de ki hitte volna akkor, hogy 30 fölött lesz belőle tökéletes szupermodell?

 

   

 

1993-at írunk, amikor a Spice Girls megalakul, majd pár év alatt meghódítja az egész világot. 1996-ra a lányok - a közel 20 millió eladott albummal -  hatalmas sikert arattak.

 

   

 

A lánybanda feloszlása után a sajtó által csak Posh-nak becézett Victoria Adams énekes karrierrel próbálkozott. Úgy tűnt azonban, hogy a divat világában nagyobb sikereket érhet el, hisz az öt spice lány közül az ő stílusára figyeltek fel  leginkább.

 

   

 

„Posh Spice” életében 1997-ben volt a nagy fordulat, amikor összeismerkedett jelenlegi férjével és négy gyermekének apjával. Beckham 1999-ben vette feleségül, és ugyanebben az évben első gyereküknek – Brooklynnak -  is életet adott.

 

 

 

A divat iránti szerelme csak 2004-ben teljesülhetett be, amikor egy farmerkollekciót tervezett a Rock & Republic márkának „VB Rocks” néven.

 

   

 

A 2007-es évtől kezdve Vic teljesen átadta magát a divatnak és dVb Eyewear név alatt futó napszemüvegeket és később farmerokat dobott a piacra. Hatalmas siker volt! Ekkor már rövid szőke hajjal, és jó pár kilóval kevesebbel úszott a sikerben – itt kezdődött volna el a mai értelemben ismert Posh méret?

 

   

 

A Beckham divatbirodalom tovább bővült néhány illattal és további ruhakollekciókkal. Elmondása szerint csak olyan ruhákat tervez, amiket ő maga is szívesen visel, ez az ő titka. 2009-ben még modellnek is felkérték az Emporio Armani fehérnemű kollekciójához, és lássuk be: 3 gyerek után, tényleg remekül nézett ki Victoria.

 

   

 

Miután saját divatcége meghozta a várt sikert, Beckhamné a tervezés, és a cég vezetése mellett döntött, és végleg elköszönt a színpadtól. Sikeres üzletasszony, csodálatos anyuka, bár sokan kritizálják, amiért soha nem látják mosolyogni. De azt senki sem tudhatja, hogy az otthonában valójában mennyit nevethetnek együtt a gyerekekkel.

 

   

 

2011-ben született kislánya, Harper Seven máris a divatlapok kedvence, és Victoria mindent megtesz, hogy a lánya már a kezdetektől stílusos legyen, akárcsak ő maga. Posh igazi egyéniség, és nők millióinak példaképe. Sokan nyilatkozták róla, hogy a csillogás és az óriási napszemüvegek mögött egy igazán vicces, eredeti, szexi, és remek anyuka rejtőzködik a paparazzik elől.

 

 

Holovcsák Kriszti

 

Kapcsolódó cikkek:

A H&M karácsonyi ajándéka: David Beckham félmeztelenül »

Victoria Beckham és Karl Lagerfeld az Elle-ben  »

Beckhamné keresztbe tett a rózsaszín ruciknak »

Beckhamné önmagával versenyez »

Beckham: Szégyenlős vagyok »

 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés