A Twilight sztár megmutatta tökéletes testét

Most biztos sok lány morzsol el egy könnycseppet a szemében, hogy szexi vámpírja, Emmet ledobta pólóját a fürdőszobában. Nos, sajnos ez nem egyikünk lakásában történt, hanem az Interview magazin stúdiójában.A filmben megmutatkozó ingatag személyisége nem tükröződik azokon a képeken, melyeken egy végtelenül laza és sportos srác benyomását kelti.


Mikor arról kérdezték, hogy milyen szexikonnak lenni, ezt válaszolta: „Vicces, mikor az emberek azt mondják, hogy szexis a kisugárzásod, vagy a következő Brad Pittnek szólítanak. Csak nevetek ezen. Én nem vagyok ilyen. Én nem akarok ilyen lenni.
>>Te egy szexikon vagy!<< Miért? Mert vámpírt játszottam egy filmben? Még nem érdemeltem ki ezeket a szavakat. Ha nekem lenne a legjobb hasizmom a világon, vagy ha úgy néznék ki, mint Brad Pitt a Harcosok Klubjában, akkor oké, de én nem éheztetem magam. Ehetek mindent, amit akarok, de nem vagyok a testépítés megszállottja. Szerencsés géneket örököltem, de nem azok a kifejezetten őrületes jópasi gének. Nem érdemeltem ki, de értékelem a dicséretet.”Elmondhatjuk tehát, hogy Kellan nemcsak jóképű és jó testű, de még szerény is. Hát kell ennél több?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés