A Victoria’s Secret mumusai

Mit jelent a szépség? – Ezt a kérdést az idők kezdete óta már számtalanszor feltették. Válasz azonban a mai napig nincsen rá. Korunk ideáljai, a topmodellek reklámokban és fényképeken egyaránt gyönyörűen mutatnak. De mi a helyzet a valósággal? A Victoria’s Secret forró hangulatú bemutatója után most jöjjön a hidegzuhany! Lássuk, hogy néznek ki az angyalok smink nélkül!

Bár gondolom, mindenki rögtön végigpörgette a fotókat, azért belekezdek a részletezésbe. Alessandra Ambrosio a Victoria’s Secret egyik elsőszámú angyalkája, aki kifutón innen és kifutón túl lenyűgöző hatást ér el. Természetes képei tanúsága szerint azonban a való életben közel sem tűnik olyan megközelíthetetlennek. Nem mondanánk kifejezetten bányarémnek, de tény, ami tény így inkább sorolnánk ,,a szomszéd lány” típusba. Persze a szexibbek közé.

 

   

 

Ha egy férfi valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva egy nap Adriana Lima mellett ébredne fel, alighanem igencsak meglepődne a látványon. Az egzotikus szépség ugyanis különösen éles ellentétet mutat kifestett és naturális mivolta között. Az erősebbik tagjai közül azért minden bizonnyal még így is sokan megkocáztatnák ezt a kora reggeli sokkot.

 

   

 

Victoria másik kedvence, Miranda Kerr sem büszkélkedhet éppen a ,,természetes szépség” címével. Bár személy szerint teljes smink vértezetben sem tartom túl vonzónak a leányzót, ezt Orlando Bloom-mal az élen valószínűleg jó néhányan megcáfolnák. Kicsit messze vannak egymástól a szemei, ugyanakkor kétségtelenül sugárzik belőle valami kedves bűbáj.

 

   

 

Most következzen egy exangyal, a világvezető topmodell, Gisele Bündchen! Kampányfilmekben és óriásplakátokon már számtalan alkalommal, számtalan arcát láthattuk. Smink nélküli, naturális megjelenésben azonban csak a legügyesebb paparazziknak sikerült lencsevégre kapniuk. A képet elnézve, meg is értjük, mire ez a nagy titkolózás…

 

   

 

Végére tartogattuk a legmegdöbbentőbb kontrasztot. Hány meg hány lány szíve szorult össze, amikor a csodás Megan Fox után a még csodásabb Rosie Huntington-Whitley belibbent a kamerák elé. Természetes vagy inkább természetellenes fotói láttán azonban egy cseppet sem inog meg magabiztosságunk. Sőt! Az ijesztő felvétel egyedül bátorságunkat teheti próbára.

 

   

 

A smink természetesen mindenkire jótékonyan hatással van. Nélküle még modernkori istennőink sem tűnnek olyan különlegesnek. Ezért nem árt néha egy kis helyreigazítás, főleg, ha az önbizalmunk forog kockán. De vajon tényleg a sminktől leszünk szépek, vagy csak elvakította már szemünket a festékek és szájfények csillogása?

 

Oláh Dóri

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Victoria’s Secret Nicholas Kirkwood sarkakon »

Plasztiknyulak, angyalok »

Földre szállt angyalok »

Alessandra Ambrosio és a 2,5 millió dolláros melltartó »

Szupermodell! Fiú/lány?  »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés