A Vogue decemberi címlaplánya: Emma Watson!

Még szinte el sem kezdődött a november, máris napvilágot látott jó néhány decemberi újság címlapja. Ezek közé tartozik az angol Vogue is, melynek borítóján ezúttal egyik kedvenc színésznőnk, Emma Watson látható.

Emma filmszerepei mellett több alkalommal vállalta magára a modell és a címlaplány szerepét is. Volt már Karl Lagerfeld múzsája, a Burberry reklámarca, de a Vogue borítója sem teljesen új terep a számára.

A magazinban olvasható interjú során az is kiderül, mi áll valójában a Twiggy-haj hátterében, minek köszönhető ez a meglepő és merész változás. Egyrészt, mint köztudott, a Vogue címlapjának minden egyes megjelenés alkalmával ütnie kell. De volt ennél egy jóval mélyebb oka is!

   

Bár az új frizurára már hetekkel ezelőtt fény derült, a döntés mozgatórugója ezidáig nem volt egészen világos. A Vogue tehetséges fotósának, Mario Testanónak köszönhetően azonban már csupán a fantasztikus fény- és színhatású képeket elnézve is sejthető lesz az indok.

Mario csodás fotói véglegesen szakítanak azon rosszindulatú pletykák sorával, mely szerint Emma rossz döntést hozott, amikor hajvágásra adta a fejét, hogy gyönyörű, dús haja sokkal jobban állt neki, vagy hogy ezzel az új frizurájával úgy néz ki, mint egy iskolás fiú.

   

A felvételek egyértelművé teszik: egy nő 10 centis hajjal is lehet nőies. És épp ez az, ami Emmát motiválta. Elege lett abból, hogy az emberek copfos kislányként tekintenek rá, új haja egy új korszakot jelképez. Watson kisasszonyból érett felnőtt lett, aki nőiessége teljes tudatában vágatta le hosszú fürtjeit.

A belső változásból így lett külső változás, de mi azért reméljük, hogy kislányosan bájos, kedves személyisége azért soha nem fog megváltozni. A képek tanúsága szerint Emma kisugárzása egyelőre maradt a régi. Viseljen bár elérhetetlen Chanelt, Valentinót vagy Marc Jacobsot, ő maga mindig közvetlen marad.

És íme a végeredmény, a decemberi Vogue címlapja, mely hófehér hátterével, aranyos mintájával és Emma kedves arcával minket is kellemes karácsonyi hangulatba hoz.

 

Forrás: www.vogue.co.uk

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés