A Vogue tabukat döntöget?

Manapság már nem számít olyan nagy dolognak, ha valamelyik híres hollywoodi színésznő levetkőzik valamelyik neves magazinnak. Az már kicsit furcsább, ha mindezt várandósan teszi meg. Az pedig a legszokatlanabb, ha ez egy olyan divatlap címlapján történik meg, mint a Vogue. Miranda Kerr ezzel a tettével, úgy látszik, történelmet írt. Nézzük meg pontosan, miért is számít ez különlegességnek!

Az ausztrál származású szupermodell lesz az első olyan modell, aki egy neves divatmagazin címlapján nagy pocakkal tűnik fel. A szokatlan címlap 2011 januárjában lát majd hivatalosan is napvilágot Ausztráliában, de néhány fotó és természetesen a borító is kiszivárgott. Így már most megcsodálhatjuk a gyönyörű kismamát.

Miranda Kerr, mióta bejelentette, hogy gyermeket vár, nem első alkalommal mutatta meg pocakját. Először a W magazin decemberi számában láthatta a nagyközönség meztelenül, ahol mindenkinek bebizonyította, hogy várandósan is gyönyörű. Orlando Bloom felesége akkor elárulta, hogy a világhírű fotós, Patrick Demarchelier fényképezőgépe előtt nem félt megmutatni bájait. A képeket elnézve pedig megállapíthatjuk, hogy művészi igényű fotók készültek, amiken a fekete-fehér színek ellenére is átüt a sugárzó gyengéd anyai szeretet.

   

A mostani címlapon a boldog kismama már hat és fél hónapos terhesen látható. A képeket Carlotta Moye készítette, és azért különlegesek, mert egy ilyen neves divatmagazinban, mint a Vogue , még sosem szerepelt a borítón várandós modell. Miranda számos remek tervező ruhájában pózol a fotós előtt, amely kreációk még jobban kiemelik szépségét és gyönyörű pocakját.

   

Nos, szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki szerint a képek mindkét magazinban tökéletesen sikerültek. Ti mit gondoltok a most napvilágot látott képekről? Tetszenek?

Képek Forrása: ww.flickr.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés