A mai nő jól néz ki, jól érzi magát – Donna Karan (x)

Te mitől érzed jól Magad mai rohanó Világunkban? Donna Karan számára a család, az élet apró örömei jelentik az elsődleges boldogságforrást, és új illatát is ezek ihlették. Vallja, hogy mindig időt kell szorítani a kapcsolataink ápolására, szerelemre és szeretetre. A DKNY Pure nem pusztán egy illat, egy világszemlélet, egy életmód. Egy apró lépés a Világ szebbé tétele felé. Csupa természetesség.

Az illat három különböző méretű üvegcsében kapható, és a kollekcióban helyt kapott még egy természetes dezodor és egy testápoló is.Az üveg formáját egy vízcsepp ihlette, szinte a természet egy darabja. Újrafelhasználható üveg és tiszta alumínium kupak alkotják. A csomagolás: a minősített erdei eredetű papírból készült doboz 100%-ban megújulú energia felhasználásával, szénkibocsátás-mentes gyárban készült.


Beszéljünk az illatról, melynek különlegességét egy vízbe kevert vaníliacsepp adja. A lágy virágillat virágszirom akkordot, lótuszvirágot és bolgár rózsát tartalmaz, melyek jól harmonizálnak az illat fátyolos jázmin, frézia és orchidea alkotta szívével. Meleg alapját fehér ámra, krémes szantálfa és egy vízbe kevert vaníliacsepp alkotja.

Ha ellátogatsz a DKNY Pure oldalára, saját kis növényedet is gondozhatod és felnevelheted!A kampány modellje, az illat megtestesülése Angela Lindwall, aki Donna Karan szerint kifejezi mindazt, amiről az illat szól, és amiben a divattervezőnő hisz.Te kipróbáltad már az új illatot?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés