A botrányos szabadságszobor és a tervező

New York városának új királya és királynője született! Legalábbis a V-magazin megválasztotta a divat nemes uralkodóit. És kik is lehetnének alkalmasabbak a posztra, mint Lady Gaga és Marc Jacobs? Hölgyeim és Uraim: Mr. és Mrs. New York!

A V-magazin szeptemberi címlapján új szemszögbe helyezték a szabadságszobrot. A megtisztelő helyet Lady Gaga foglalta el, oldalán a divatvilág egyik legkiemelkedőbb alakjával, Marc Jacobs-szal!

Bár számomra rejtély, hogy a királyi pár mögött miért éppen egy bevásárló kocsi és egy ősrégi tv készülék látható, ugyanakkor  elképzelhető, hogy hozzánk nem jutott el a város legújabb szimbólumainak híre!

Marc Jacobs bevásárolt, botrányos énekesnőnk pedig természetesen most sem felejtette otthon különleges stílusát. Lady Gaga valószínűleg az első, aki a cipője óriási holdjáró talpát elől hordja! A fekete fehérnemű Calvin Klein egyik kreációja, a félig lelógó mályva színű estélyi pedig Louis Vuitton alkotásai közé tartozik.A magazin szerkesztője szerint: „Gaga New York legnagyobb ajándéka a pop kultúra és a divat számára!” Nos, az énekesnő és Marc Jacobs páratlan párosnak számítanak, annyi szent, és bár a vélemények megoszlanak az díváról, én meg vagyok győződve, hogy a címlap főszereplői kitűnő választásnak bizonyultak.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés