A divatos fürdőnadrág 1.

Idén a színek sokkal erősebben jelentkeznek, mint tavaly. A földszínek háttérbe kerülnek, s most –végre! – a divatkövető egyének szabadon garázdálkodhatnak az élénkebb árnyalatok között, elvéve ezzel rólunk, nőkről a figyelmet a strandon. A türkizkék, a rózsaszín és a sárgák a napfényben tündöklővé varázsolják majd az izmos férfitesteket, s minden szempár rájuk szegeződik. Ragyogni fogtok. És igen, ráadásul a minták is visszatértek. Látványos egzotikus rajzolatok, amelyek távoli helyekre csalogatnak, az anyagok könnyűek, vékonyak, a nadrágok puhák, kényelmesek. Ha nem szeretnél ennyire kitűnni, inkább csak a háttérből szemlélnéd a parton folyó életet, vagy csak úgy napozgatnál, és nem akarod, hogy lányok százai rohanjanak meg, akkor az idei választékban is találsz magadnak visszafogottabb, szolidabb darabokat.
Ed Hardy szörfös motívumokkal játszik, laza rajzokkal, feltűnő virágmintákkal és vadállatokkal, a lázadó fiatalok szellemiségét tükröző fürdőnadrágokat ajánl.
A Quicksilver darabjai sem nyugodtabbak, ugyanakkor mégis valami elegancia árad belőlük. Először talán egy kicsit mellbevágóak a minták, de végül is a színek és a minták is annyira helyükön vannak, hogy az árnyalatok, fazonok együttes hangulata eléri, hogy úgy öltözteti fel a férfiakat, mintha nem is egy gatyában lennének.

A Diesel kicsit rövidebbre hagyja a gatyát, boxer stílusban, vagy sort formában. Kevesebb mintát használ, többet variál a formákkal, a világos és sötét kontrasztokkal.


Cristian Audigier a saját vonalában élénk színekkel játszik, de kevesebb mintával, hosszú és rövid változatban.

Red Carter klasszikusabb, monokróm változatot követ, minták nélkül, slip és boxer fazonban. Visszafogott színek, hideg árnyalatok.

Galliano
nem a férfias stílusra esküszik, amikor fürdőnadrágról van szó.
Cristian Audigier Red Carter
John Galliano

Mintha boxnadrágok lennének, rövid változatban, fényes anyagból, nem túl bő formában, Frankie Morellótól. Valamint a klasszikus irányzatok kedvelőinek, rövid sortos fazon, szintén tőle.

Jean Paul Gaultier
nude árnyalatba, nagyon szűk boxerbe öltözteti nyáron a strandoló fiúkat, s mindezt egy övvel díszíti a csípőn. Ugyanez csíkos változatban is megtalálható.

McQueen érdekes és egyben furcsa fazont ajánl, mintha azért kellene nyakba kötni, hogy le ne essen, de van ennek azért egy kissé fetisiszta üzenete is.
Frankie Morello
Jean Paul Gaultier
Alexander McQueen

Egy igazi klasszikus bermuda, visszafogott bézs árnyalatban Pignatellitől.

Ugyanilyen színtelen modellek, rövid de nem túl szűk formában Ermanno Scervino alkotásai. Bár nála megjelenik az idei divat slágerszíne, a kék.

Vivienne Westwood
viccet csinál a férfiak fürdőgatyáiból, világos modell egy nagy mintával, combközépig érő változatban.
Pignatelli Ermanno Scervino
Vivienne Weswood

 

Termékkatalógus/Vivienne Westwood Anglomnia
Termékkatalógus/Vivienne Westwood Red Label

Kapcsolódó cikkek:

Amikor fürdőruhában kell megjelenni 1. »
Madonna és Ed Hardy közös kollekció készül? »
A Diesel birodalom tündöklése »
A reklámok és az erotika »
Kedvencek a kifutón »

Fiúk a kifutókról 3. rész »
Alexander McQueen  »
Férfiak fürdőgatyában »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés