A dögös Rosie és a Transformers esete

Rosie Huntington-Whiteley a világ legdögösebb csaja. A legújabb fotói tökéletesen bizonyítják ezt:

 

 

A Complex magazin képein a 24 éves modell mindenkinek bebizonyítja, hogy jogosan kapta meg a címet. A fotókat kísérő interjúban Rosie beszélt a hamarosan mozikba kerülő Transformers filmről, amiben ő játssza a főszereplő Shia LaBeouf szívszerelmét. (Hol van már Megan Fox? Kegyetlen az élet... Beszólsz párszor egy befolyásos sztárrendezőnek és már le is cseréltek egy szőkére.)


 

A Transformers harmadik része (Dark Of The Moon) kapcsán Rosie elmondta, hogy bár látta az előző filmeket, de nem volt eddig nagy Transformers-rajongó. „Nem láttam a rajzfilmet és nem játszottam a figurákkal.” – ezt nem csodáljuk, hiszen alapvetően elég fiús dolog a transformers. Rosie valószínűleg inkább Barbie babákkal foglalkozott gyerekkorában és csak pár éve találkozott Megatronnal.

 

Rosie elmesélte, hogy 2009-ben egy Victoria’s Secret fotózáson ismerte meg Michael Bayt, aki már akkor ígért neki egy szerepet a Transformers sorozatban. Rosie akkor azt gondolta, hogy csak egy jelentéktelen, apró szerepet szán neki a rendező, de Bay nagyban gondolkodott: egyenesen a főhősnő bőrébe bújtatta a topmodellt. Kíváncsian várjuk, hogy Rosie feledtetni tudja-e velünk dögös elődjét, Megan Foxot!

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés