A fekete csillag Avril szerencsecsillaga?

A rajongók nagy örömére már kapható Avril Lavigne első parfümje. A rockhercegnőknek készült illat, a Black Star nyomában jártunk.

Majdnem két éve már, hogy Avril nekilátott egy új tevékenységgel gazdagítani portfólióját. Nem elégedett meg a divattervezői babérokkal énekesi karrierje mellett, saját maga tervezte illatával is meg kívánta hódítani rajongóit.

Sikerült. Parfümje jól fogy az európai piacokon, és már alig várja az amerikai bemutatást. A fiatalok bolondulnak a zöld körte, a rózsaszín hibiszkusz, a fekete szilva és a fekete csoki kesernyés harmóniájáért. A gyümölcsös, virágos kompozíció érdekes módon nem erős, sőt akár jellegtelennek is lehetne nevezni, ha nem éppen Avril illat.

Az üveg különösen jól sikerült. Aki kézbe veszi a rózsaszín és fekete (Avril kedvenc színei) csillag formájú üvegcsét, igazi sztárnak érezheti magát. Avril ennek megfelelően a reklámban is rózsaszín tütüben, fekete kiegészítőkkel pózol, derekán egy tüskés övvel, amelynek mása minden üvegben megtalálható. A jövendő rocksztár kisasszonyok ezt nyugodtan nyakláncukra fűzhetik vagy táskájukon hordhatják remek kiegészítőként Avril, Abbey Dawn ruhakollekciójához.

Kapcsolódó cikkek:

Bikinipara »
Mintha sohasem lenne vége a szombat estének »
Szeretsz flörtölni, jól tudod, mit akarsz? »
Divat alapfogalmak  »
Rockabilly smink »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés