A férfi nyáron 2. rész

Elég bátor vagy?

Na, most a kinézeteddel is megmutathatod, mennyire vagy merész, kíváncsi és humoros. A tavaszi-nyári férfidivat ugyanis megköveteli tőled ezeket a tulajdonságokat. Van ugyanis néhány meghökkentő irányzat, amelyekhez kell bizonyos bátorság és irónia, no persze, ha követni akarod őket! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a divat nem kötelező program, elég ha már meglévő ruhatáradat egy-két új elemmel kiegészíted, s máris aktualizáltad, modernné tetted megjelenésedet. Vegyük át, melyek azok a fontos részletek, amelyekből válogatnod kellene. De ne feledd, humorérzék kötelező!

Buggyos gatya, vagy szűk nadrág?

Nem kell választanod, mindkettőt nyugodtan viselheted. A szűk nadrágokat inkább szűk felsőkkel vedd fel, zakóval, kardigánnal, dzsekivel, vagy csak inggel. A bő nadrágokhoz is inkább ezek illenek, de rövidebb változatban. A bő nadrágok sokszor szolidak, felül bővebbek és lefelé szűkebbek, de gyakran teljesen megbolondulnak.


Mutasd a térdedet!

A bermuda az a nadrágfajta, amely teljességgel tarol az idei divatban. A bermuda kilép megszokott keretei közül, miszerint a sportos, vakációzó, nyári divat egyik darabja lenne. A bermuda megmutatja, hogy sokkal több ennél. Az elegáns öltözék része, az öltönyök alsó fele. Jó, persze ezt már az AC/DC gitárosa, Angus Young már évtizedekkel ezelőtt feltalálta ezt, és követői is akadtak szép számmal, de most rajtad a sor, hódolj be ennek az irányzatnak!

Minden látható

Bármennyire is meglepő, a sejtelmes, átlátszó holmik idén a férfiruhatár szerves részét képezik majd. Ingek, amelyek mindent megmutatnak az izmos felsőtestekből, s jól kivehetők a különböző tetoválások is. Néha, szinte a csipkére emlékeztető anyag is előfordul, máskor meg a sima, fekete változat. Lényeg, hogy átlátszó legyen.


Csillogó villogó

Fényesen ragyognak ezen a nyáron a divatos fiúk. Mindegy, hogy komplett öltönyeiket választják fényes anyagból, vagy csillogó nadrág mellett döntenek, esetleg csak a zakójuk tündököl, az a fontos, hogy valamivel még jobban fényezzék magukat.


Ujj nélkül

A mellényre igen fontos szerep hárul ebben az idényben. Többféle stílusban viselhető, egyik a szokásos öltönyös verzió, sportosabb összeállítás kerekedik azonban belőle, ha lazább nadrággal veszed fel. Minden változat elképzelhető és a színekben is széles a skála.


Kapcsolódó cikkek:

A férfi nyáron 1. rész »
Aki mer, az nyer 4. rész »
Aki mer, az nyer 3. rész »

 

Kapcsolódó képgalériák:

Buggyos-szűk
Bermuda
Átlátszó
Csillogó

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés