A híres modell kígyót ölt? - Videó!

Pórul járt az a kígyó, mely egy a plasztikáiról elhíresült modell mellébe harapott. Az ijesztő videó már hetek óta a neten kering, ám csak most jött az igazán sokkoló hír: a modell túlélte a harapást, a kígyó viszont belehalt saját támadásába.

A plasztikai műtéteiről elhíresült színésznő és modell Orit Fox eddigi pályafutása során egyetlen munkájával sem szerzett a szakmában elismerést, ennek ellenére a külföldi sajtó mondhatni napi szinten foglalkozik vele. Ennek oka, hogy a nő célja, hogy tökéletes Barbie-hasonmás legyen, a képek tanúsága szerint azonban már jócskán túllépte a még viszonylag emészthető határt. Arca és teste is egyenesen rémisztő. Melleivel pedig már ölt is. Megmutatjuk, hogyan: 

Az izraeli modell maga sem gondolta, hogy így végződik majd a kalandja a kígyóval. Felkapta, hogy a kameráknak pózoljon, incselkedjen az állattal, ám az gyorsan megelégelte, hogy szórakoznak vele, a nő mellébe harapott. A videó körbejárta a világot, de igazi szenzáció csak most lett belőle. Kiderült, hogy Oritnak semmi baja: tetanusszal kezelték és néhány napig megfigyelés alatt tartották, de már jól van, nem úgy a szerencsétlen állat! Az ugyanis saját mohóságának köszönhetően szilikonmérgezést kapott az óriási műmellektől, majd bele is halt a szerencsétlen támadásba.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés