A japán nők szépsége sminkszerekbe zárva

A gyönyörű Natalia Vodianova mutatja be nekünk a Guerlain legújabb sminkpalettáját, melynek minden darabja a japán cseresznyevilág színeiben pompázik és a keleti nők szépségét ígéri viselőjének.

Az európai nőket mindig is elbűvölte a japán nők szépsége, nem csoda, hogy a Guerlain ki is használja ezt a rajongást. Misztikus és romantikus a sok legenda, mely a gésák és  keleti szépségek körül kering, és melybe tökéletesen illeszkednek a szépséges új sminktermékek.
A kollekció esetében a belbecs mellett a külcsín sem elhanyagolható. Az arcpirosító, a szemhéjfestékek, és a rúzsok alapszíne a rózsaszín, mely azért is szerencsés, mert nem csak rendkívül nőies és bájos, de halvány árnyalatai minden bőrszínhez passzolnak. A Guerlain pedig nem a feltűnősködésre helyezi a hangsúlyt, nem akarja tavasszal a nőket utcalánynak sminkelni, sokkal inkább a kislányos bájt hirdeti.
A japán nők sem a feltűnő arcfestéssel hódítanak. A rózsaszínt a lila árnyalatai egészítik ki a palettán. A sminkszerek mellé egy új illat társul: az Insolence Blooming parfüm. Az írisz, narancsvirág, a rózsa, a szantálfa, az ibolya és a málna alkotta különleges keverék jól kiegészítik a sminket.Neked hogy tetszik a Japán Cseresznyevirág kollekció?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés