A jövő nagy divattervezői!

Látogatást tettünk a Modart divatiskola féléves kipakolásán, ahol nem mindennapi mennyiségű divatanyagot tekinthettünk meg. Természetesen az ott látott, félév alatt elkészült munkák minősége és tervezőik kreativitása sem kerülte el a figyelmünket.

Országszerte vizsgaidőszak van, ez alól a divatiskolák sem mentesek, így a Modart sem, mi pedig nagyon örültünk, hogy betekintést nyerhettünk a sok készülőben lévő, illetve elkészült tervezési dossziék, kollekciók és már kész ruhadarabok közé.


A kiállított munkák közt láthattunk luxus, streetwear és gyermekruházati kollekciók terveit, egyes elkészült darabjait, megannyi kreatív módon megtervezve, különböző irányokból megközelítve illetve földolgozva.


A kollekciót bemutató rengeteg divatrajz és grafika is a precizitásról, és a minőségi munkáról árulkodott, s a dossziékba belelapozva csodálatos anyagkísérletek és anyagmanipulációk tárultak elénk.


A kiállított ruhadarabok mellett kiegészítőket is találtunk, melyek közül a legszembetűnőbbek a kalapok voltak.


A jövendőbeli divattervezők által kivitelezett ruhadarabok, a kreativitásról és a naprakész gondolkodásmódról árulkodtak, így bátran állíthatjuk, hogy fölvehetik a versenyt a nemzetközi piacon.


A nagy tervezők pedig fölköthetik a gatyájukat!


Kapcsolódó cikkek:

Divatról szeretnél tanulni? Tudjuk hova fordulj! »
A holnap divatfotósa »
Stylewalkoltunk! »
Egy kihagyhatatlan kiállítás! Divatrajongóknak! »
Rothschild Klári Ruhatervező Magániskola »

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés