A kulcs az önbizalom (X)

Azt hiszem, abban mindenki egyetérthet velem – még nőként is -, hogy a női test egyik legszebb éke a mell. Éppen ezért már kiskorunktól kezdve sokat vizsgálgatjuk magunkat a tükörben. Amíg nincs, aggódunk, milyen lesz. Amikor nőni kezd, izgulunk a formáján, méretén, elhelyezkedésén.

A szerencsések aztán megbékélnek azzal, amit kaptak, mások viszont egy életen át takargatják majd magukat. Pedig tény - kérdezd csak meg bátran bármelyik férfit -, női mellből nincs két egyforma, és ez éppen ettől szép. Van, akinek a nagy, kerek, van, akinek a kicsi hegyes tetszik.

A baj csak az, hogy hiába a teremtés e gyönyörűsége és a férfi ízlés határtalan sokszínűsége, a felmérések szerint a legtöbb nőben általában hamis kép él magáról, így a testéről és a melléről is. Ha elégedett vagy magaddal, mások is szépnek és kívánatosnak fognak látni.


Fotó: phletr

Ám ha magad is rosszallóan, esetleg már-már szégyenkezve nézed a saját tükörképed, az kisugárzik egész lényedre, mások is észre fogják venni. A kulcs az önbizalom, melynek hiánya az egész életedre, de még a párkapcsolatodra is rányomhatja bélyegét. És melyet most egy jól átgondolt és kivitelezett mellplasztika eredményeként visszaszerezhetsz.

A mellplasztika az egyik leggyakoribb plasztikai korrekciós beavatkozások közé tartozik világszerte, szinte már rutinműtétnek számít, így félni valód nincs. A Magyar Plasztikai Sebészeti Központban profi szakemberek állnak rendelkezésedre, akik konzultáció során segítenek eldönteni, mit is szeretnél valójában, hogy a végeredmény tökéletesen megfeleljen elvárásaidnak és elérje célját, vagyis magabiztosabbá, boldogabbá tegyen téged.

Ráadásul mindezt most rendkívül kedvezményes áron, mivel a Kupon Mánia és a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ Zrt. összefogásában 850 000 forint helyett mindössze 595 000 forintért juthatsz hozzá magabiztosságod kulcsához. A részletekért katt ide. >>>

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés