A legújabb (bizarr) testápolási kezelések a sztárvilágban

Holt-tengeri iszappakolás? Speciális olajokkal és balzsamokkal való masszázs? A legdrágább kozmetikai termékek? Már mind-mind a múlté, íme a legújabb és egyben a legextrémebb kezelések, melyekkel a celebek megfiatalítják a bőrüket.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a sztárok néha nem riadnak vissza semmitől, hogy a céljaikat elérjék, de mára már odáig fajult a szépség őrült megtartása, hogy gusztustalan, undorító, de akár halálos kezelésekért is súlyos pénzeket fizetnek.

A közvélemény által leginkább elítélt kezelést Eva Longoria használja: a Neocutis cég termékére fizet be, ami halott magzatokból kivont bőrfehérjét tartalmaz. Állitólag annyira tömény és természetes formájában tudják kinyerni az anyagot, hogy sokkal látványosabb az eredmény már pár kezelés után.

Másik hírességünk Victoria Beckham attól sem riad vissza hogy pacsirtaürülékből készült kivonatot kenjen az arcára. Állítja, ez a legjobb a pattanásos bőrére. Orvosai szerint a madárürülék-kivonat kifejezetten szárítja és elmulasztja a pattanásokat és megnyugtatja a gyulladt bőrt.

Kate Hudson a szépségápolás terén sem hazudtolja meg pasifaló mivoltát: ő a spermapakolásra esküszik. Mivel rendkívül gazdaj a fehérjében, így ragyogóvá varázsolja a bőrét és pórusösszehúzó hatása is van. Nem tudom, hogy más hogy van vele, de azért a szépség hajszolásának is vannak határai...

Mi sem bizonyítja jobban, hogy az elkeseredett celebek minden (de tényleg minden) kenceficét magukra kennek, csak hogy szépek legyenek. Halle Berry nincs megelégedve a természetesen göndör hajával, ezért formaldehiddel egyenesítteti ki. (igen, azzal, amivel többek között a holttesteket tartósítják)!

Kapcsolódó cikkek:

Extrém, ehető kalapköltemények egyenesen Tokióból »
Közeleg a zord idő! Gondolj a bőrödre is! (x) »
Szemöldök nélküli divatvilág »
VIDEÓ! Estée Lauder - Luxuskezelések elérhető áron (x) »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés