A legújabb divatcikk márkafüggőknek

A színezett, díszített kontaktlencsék manapság egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvendenek. Így ebben a szezonban a Swarovski után a Diornak is az az ötlete támadt, hogy piacra kéne dobnia első kontaktlencse kollekcióját.

Úgy látszik, a nagy divatházak tervezői kiapadhatatlan kreativitással rendelkeznek. Most éppen a Dior rukkolt elő egy újabb, meglehetősen szokatlan dologgal: kontaktlencsékkel. Örülünk, mert szeretjük megcsodálni a legújabb dizájnercuccokat, de óhatatlanul felmerül az emberben a kérdés, hogy nem lőttek-e egy kissé túl a célon… Már régen nem arról szól a fáma, hogy eleganciát, különlegességet és minőséget szolgáltassanak a jómódú hölgyeknek, hanem kétségbeesett hajszát a profit után. Valamilyen szinten ez az új dizájntárgy is ékes bizonyítéka ennek…


Persze, nem kell rögtön ilyen borúlátó szemmel nézni a dolgokat. Az új Dior lencsékkel rögtön aranyszínbe burkolózik a világ, és a szemünk sarkában pedig mindig ott lebeg a legendás CD logó. Másrészt, az öltözködés és a divat egyik legfontosabb célja és értelme az, hogy vonzóak, szépek legyünk és elnyerjük a másik nem tetszését. Ennek ugye az egyik legfontosabb eszköze a csábító tekintet. És igen, a Dior még ebben is segítségünkre van: a férfiak biztosan nem tudnak ellenállni aranylóan fénylő pillantásunknak!John Galliano, a Dior-ház tervezője két sorozatot is készített a lencsékből: egy aranyszínű és egy fekete kontúrosat. A logó igen szokatlan helyen tűnik fel. A szivárványhártya körül a lencsék aranyszínben pompáznak, a kis CD monogramot pedig az aranyfüstben rejtették el. Így az eredeti szemszín látható marad, csupán a kis csillogó aranyrészecskék teszik őket drámaibb hatásúvá.


A különleges alkalmakra tervezett lencséket két hónapig lehet használni. A csomagolásra nagy hangsúlyt fektetnek, akárcsak a sminkeszközök esetében: a kedves vásárló ezüst dobozkában kapja kézhez újdonsült kontaktlencséit. Tény, hogy a Dior mindent elkövet, hogy ellenállhatatlanná tegye számunkra az ajánlatot.

Te hordanál Dior kontaktlencsét?

 

A cikk szerzője: Sáska Betty

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés