A magabiztos nő tavasza

Azt hiszem a USE Unused márkát nem nagyon kell bemutatnom senkinek. A 2004-ben alakult Füzes Eszter – Godena-Juhász Attila – Tóth András tervező-trió ma már rengeteg hazai és külföldi sikerrel büszkélkedhet, erőteljes, magabiztos stílusuk hamar népszerűvé vált, rendszeres vendégei a párizsi divathétnek, Ebergényi Réka és Ashley Tisdale is viselt már tőlük egy-egy darabot.

   

 

   

 

A márka 2013-as tavaszi-nyári kollekciója sem okozott csalódást, a jól megszokott magabiztosság és letisztult vonalak jellemzik a darabokat. Nem csoda, hogy a tervezők fontosnak tartják kihangsúlyozni, hogy ruháik főként a 25 feletti, dolgozó, kreatív városi nőknek készülnek.

  

 

A kollekciót a meleg színek és a merész kivágások és érdekes minták jellemzik. A korall, a piros, a bézs és a klasszikus fekete-fehér színösszeállítások az igazi nagyvárosi eleganciát képviselik.

 

 
 

 

Az érdekes kivágások és rátétek viszont már a merészebbeknek valók. A bevállalósaknak ajánljuk a mintás darabokat is, amelyeket egyszínű darabokkal kombinálva igazán divatos hatást érhetnek el.

 

 
 

 

Mi imádjuk az új kollekciót és a USE törekvését, hogy a magyar nőket merészségre és önkifejezésre bátorítsák. Nektek hogy tetszenek az új darabok? Melyik a kedvencetek?

 

   

 

 

 

Mezey Alexa

Fotó: Holecz Endre 

 

Kapcsolódó cikkek:

1975 - nem egy szám »

Art-in-Fusion és Maura az Art Marketen »

Kő, papír, olló »

Dukai Regina a legbájosabb cukormadár »

Kifutón innen, kifutón túl »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés