A méret a lényeg!

A legújabb trendeknek megfelelően a divatvilág vezető tervezői az őszi/téli és tavaszi szezonra előszeretettel készítettek oversized táskákat. Formai, szín- és anyagbeli megkötések híján csupán egy jellemzőre helyeződik a hangsúly, mégpedig a minél terjedelmesebb méretre. A feltűnő váll- és kézitáskák tökéletes kiegészítői a hétköznapi szetteknek, hiszen amellett, hogy igényes tervezést tudhatnak magukénak, még praktikusak is. Következik a mi toplistánk!

 

Az első helyet az a táska birtokolja, mely talán méltán nevezhető az idei év egyik legkülönlegesebb darabjának. A Chanel oversized kreációja, melynek szokatlan fül – vagy inkább vállkerék – megoldása több, mint extravagáns külsőt kölcsönöz viselőjének. A klasszikus fehér-fekete nyomott mintás táska egy olyan darabja a tavaszi/nyári kollekciónak, mely garantáltan feltűnést és ámulatot kelt.

 

 

 

A neves divatházak kínálatából érdemes másodikként a Prada darabjait megemlíteni, hiszen fekete, régi korokat idéző táskája nem csupán méreteiben, de eleganciájában is kiemelkedik a többi hasonló kreáció közül. A színes és mintás táskák esetében is elragadót alkotott a márka, hiszen úgy képes játszani a díszítésekkel és az árnyalatokkal, hogy az eredmény minden esetben klasszikus és trendteremtő.

 

   

 

A cikkünkben harmadik, még dobogós helyet elért Yves Saint Laurent oversized darabok egy nem mindennapi kollekciót prezentálnak, hiszen hasonló formai megoldással; megannyi csodás színben és mintázattal készülnek.

 

 

 

A hazai üzletek közül leginkább a Zara és a Mango kínálatában érdemes körülnézni oversized ügyben, hiszen trendkövető márkák lévén jó néhány extra méretű táskát is találni a polcaikon.

 

 

 

 

Szabó Lili

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés