A méret a lényeg 1. rész

Krónika a kiegészítők elterjedéséről és növekedéséről

Tavasz-nyár 2009

Az új szezonban a méret a lényeg, ami a kiegészítőket illeti. Ez persze könnyebbséget is jelent, mert a különleges szerephez jutott láncok, fülbevalók, karkötők, napszemüvegek, változatosabbá teszik kinézetünket. Elég ügyesen átvariálni a díszeket és ugyanaz a ruhánk teljesen más értelmet kap. Na jó, elismerem, ehhez kell némi rutin, de egy kis gyakorlás és menni fog neked is.

Nyakláncok

Minél nagyobb idén egy nyakék, annál nagyobb sikered lesz benne. (Jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne, mi?) Fa nyakláncok, vagy kövekkel, féldrágakövekkel kirakott darabok.
A 60-as, 70-es évek geometrikus mintái is sűrűn megjelennek a nyakékeken.

 


Karkötők

A karkötők sem szeretnének lemaradni méretben nyaklánc barátaik mögött, ezért szépen ráerősítenek. Hatalmas, etnikus mintás, vagy egyszínű változatok, fából, fémből. Legjobb, ha többet viselsz belőlük egyszerre.
Fülbevalók


Szegény fülcimpáid kemény megpróbáltatások elé néznek, ugyanis nagy és nehéz darabokkal terheled majd őket. Nézd meg például Ralph Lauren etnikus stílusú fülbevalóit , vagy Louis Vuitton 2009-es alkotásait, amelyek szintén nem nevezhetők aprócskáknak. Zac Posen művei egészen a vállig érnek, s inkább ajtókopogtatókra emlékeztetnek. A klipszek szintén xxl méretben tündökölnek.

 Kapcsolódó képgalériák:

MéretLényegLáncok
MéretLényegKarkötők
MéretLényegFülbevalók

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés