A millió dolláros baby

Megtaláltuk Hamupipőke elveszett gyémánt cipellőjét! Gyönyörű, csillogó és 155.000 dollárba kerül. A cipők királynőjének is méltán nevezhető műalkotásba, azt hiszem, nem csak a gonosz mostohatestvérek passzíroznák bele bármi áron akár két számmal nagyobb lábukat.

A Christopher Michael Shellis által tervezett és a Borgezie ház által kínált cipőálom az "Eternal Diamond Stiletto” nevet viseli, összesen 30 elemből áll, 2200 gyémánttal van kirakva, és természetesen száz százalékosan kézzel készített. A topánka talán legszebb része a tiszta arany sarok, melynek ihletői a liliom porzószálai. A mesés lábbeli mesésen magas ára átszámítva 34 millió forintra rúg, így csak egyik párjából elmehetnénk egy világ körüli útra.

Tutanhamon halotti maszkjához, a Faberge tojásokhoz és a Stradivarius hegedűkhöz hasonlított gyémánt tűsarkú rangját jól jelzi, hogy már egy önálló, aprólékos eleganciával kidolgozott honlappal is rendelkezik. Talán az Eternal Diamond Stiletto lesz korunk legnagyobb kincse?

Gyártója a cipő fényét (nem mintha az ár és a képek nem beszélnének magukért) további hatásvadász és az égig magasztaló szlogenekkel is emeli: "Olyan egyedi, mint Te magad!” "Megalkottuk a tökéletességet.” "A nőiesség valódi esszenciája.”. Egy biztos, a mester egészen a legutolsó részletig szem előtt tartotta a legkifinomultabb dizájnt, melynek eredményeképp a tűsarkú idomai egy ragyogó gyémántpatak vonalaira emlékeztetnek. A csodás lábbeli 1000 fokon égő szenvedélyből született.Nem fog rajta se tűz, se víz, sem az idő, hiszen a világ legjobb alapanyagaiból készült cipellő egy igazi túlélő, örök darab. Alkotója nem csak kényelmes viseletet, de 1000 éves garanciát is ígér vásárlójának, aki ezt felhúzva valószínűleg nem a macskaköves utcákon fog sétálgatni. A szerencsés hölgyemény minden bizonnyal úgy érzi majd magát benne, mintha a mennyországban lépkedne.

Miért van mégis olyan érzésem, hogy a cipőcsodát végül valahogy mégsem egy nő, hanem egy szenvedélytől elvakult, szerelemittas férfi fogja megvenni, aki talán jól ismeri azt a Marilyn Monroe által is énekelt, híres amerikai dalt, mely szerint ,,Diamonds are the girl’s best friend”?

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés