A modellnek vagy a hírességnek áll jobban ugyanaz a ruha?

A legújabb képeket elnézve állíthatjuk, nem is modelleknek állnak a legjobban a nagy divatházak különleges kreációi. Összeállításunkban egyértelműen ők maradtak alul. Értékel1j velünk Katy Perrytől Jennifer Lopezig.

Halvány rózsaszín estélyi, tollakkal díszített szoknya, különleges öv, mindez Jenny Packham 2010-es tavasz-nyári kollekciójában. Szerintünk, bár a cipője kicsit ront az összhangon, Katynek legalább annyira jól áll e költemény, mint a hivatásos modellnek.


A dögös fekete ruha a ’80-as évek csillogását idézi, Hervé Léger by Max Azria. Idei téli darab, és állítjuk, Jennifer Lopeznek jobban áll, mint kifutón látható hölgynek.


Ez a csodálatos szűk fekete a kedvencem. Az Iceberg modern kisestélyije szinte már tökéletes, egyedi, mégis eszméletlenül divatos. A szoknyán látható bőrhatású állatmintás nyomás feldobja egyszerű szabásvonalát. Alicia bár nem olyan vékony, mint a modell, mégis gyönyörű ebben az Iceberg ruhában, mindenképpen jól választott.


Sienna Miller mindig is bevállalós volt, ha öltözködésről van szó. A sztárok Balmain iránti lelkesedését mi is emlegettük már többször is, nem csoda hát, ha Sienna is egy Balmain miniruhát választott. A jelentősen megtépett rockos ruci éppen olyan tökéletesen áll a színésznőn, mint a modellen. Sőt, a cipője jobban is illik hozzá.


Kapcsolódó cikkek:

Igen! Nem! Oh jaj! – Balmainia a való életben »
VIDEÓ! LADIES’ NIGHT »
Négyen a vörös szőnyegen – ki a legszebb? »
Beyonce vs. Shakira vs. Katy Perry – ki az EMA legszebbje? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés