A modern világ legújabb asztal trendjei

A modern bútorok egyre jobban fellelhetőek a lakásokban. A tervezők napjainkban főleg a technológia világából nyerik az ihletet a kreációikhoz.

Egy modern lakás tulajdonosa bizonyára nem tudna nemet mondani a következő asztaloknak.

Van iPodod? A válasz könnyen eldönthető, de mi a helyzet, ha azt kérdezem és iPod asztalod? Egy olasz művész, Mirko Ginepro nevéhez köthető ez a különleges bútordarab. Részemről elismerés a tervezőnek, én el tudom képzelni a nappalimban. Az asztal egyébként az iTables nevet kapta, mi sem lehetne ennél találóbb.

A következő ilyen darab már más „képességekkel” is rendelkezik. Egy interaktív LED-es kávézóasztalról van szó, mely érzékeli a mozgást, ettől válik különlegessé az asztal megvilágítása. Talán az egyetlen hátrányát abban vélem, hogy este lehet csak igazán gyönyörködni benne.

Számomra a praktikusság sem utolsó szempont, gondolom többen egyetértetek velem. Ez a kis csoda valóban segíthet azokon, akiknek gazdálkodniuk kell a hellyel. Nagyon praktikus megoldás, hogy az ülésekkel kitölthető az asztal belseje és akkor is jól mutat, ha használjuk, valamint ugyanez igaz fordított esetben.Végezetül egy nem mai darabot mutatnék be, de lehet sokaknak újdonságnak fog tűnni. Az origami művészetét mindig csodáltam, ezért nem tudok elmenni csak úgy, hogy ne mutassam be itt az origami asztalt. Egyszerű, letisztult formák, szerintem sokak tetszését megnyeri.

Te bevállalnál egy ilyen asztalt?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés