A nagy alapozóteszt I.

Ha nem lenne ilyen mondat, hát megalkotom: Alapozni igen is kell! Legalábbis nekem biztos. Még a legszebb tónusú, legbabább bőrt is fel lehet dobni egy kicsit egy jó alapozóval. No de milyen is a jó alapozó? Cikkünkből kiderül!

Nálam az első és legfontosabb kritérium az alapozóval kapcsolatban az, hogyjól fedjen és amikor felteszem, a bőröm csodátosan üdének tűnjön. Rövid közvéleménykutatásunkból kiderült, hogy mindenkinek más a fontos. Valakinek az a lényeges, hogy olyan legyen az arca, mintha nem is kent volna fel alapozót. Mivel az igények eléggé eltérőek,emiatt - hogy is szokták mondani - a teszt nem reprezentatív felmérés.Első tesztalanyunk a Max Factor Second Skin - azaz"Második bőr" - alapozója. Szép, egyenletes arcszínt varázsolhatunk vele, alkalmazkodik a bőrszínhez, ám pont emiatt ajánlatos egy kis korrektort is feltenni hozzá. Abszolút megéri az árát, nagy üvege miatt sokáig elég.A Vichy Aerateint a normál illetve kombinált bőrű nőknek fejlesztették ki, ezért elég széleskörben lehet használni. Jól fed, hosszan tart és nem tömíti el a pórusokat. Egész napra jó használni, nem kelt maszk hatást. Egyedüli gyenge pontja az, hogy nem tartja a színét, ha megérinted a bőröd, rajta marad egy kis alapozó. 


Pozitív csalódás volt az Astor által gyártott alapozó. Azért kap pozitív kritikát, mert természetes színt ad. Igazán jól fed, és mivel ecset van a tubus végén, így elég nagy az esélye, hogy tökéletesen eldolgozzuk. Az alapozók között ezt inkább közép árkategóriásnak mondanám, de mindenképpen megéri az árát.Az utolsó személyes nagy kedvencem, a La Roche-Posay Tolarine alapozója. Talán egy hibát tudok csak említeni ezzel az termékkel kapcsolatban és az az, hogy nagyon nehéz kimondani a nevét... Tökéletesen fed, finom az állaga - néha kicsit úgy érzem, hogy inkább krém állagú, mint alapozó. 

Nektek mi a kedvenc alapozótok? 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés