A nagymamám nagy hatással van rám

16 évesen normális, ha egy fiatal divatmárkát álmodik a születésnapjára. Simon Gusti azonban meg is valósította.

A 17 éves divattervező 2011-ben alapította a G U S T I fashion design-t, azóta harmadik kollekciója is napvilágot látott. Az új kollekció maga az elegancia, a sikk, a múlhatatlanság, a klasszikus nő ruhatára. Gusti pedig a szemtelen és kicsattanó fiatalság. Vele beszélgettünk munkáról, trendekről, nőkről, és természetesen magáról is mesélt.


Ha azt kérnék tőled, hogy mutasd be magad, mit mondanál el?

Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert én nem szoktam magamról gondolkodni. De nagyon céltudatosnak érzem magam. 17 éves vagyok, divatmegszállott. A női divat megszállottja, de azért szeretek magamnak is vásárolni.

Átlagos tinédzsernek tartod magad?

Nyilván nem vagyok átlagos abból a szempontból, hogy sokkal több programom van, mint egy átlagos tinédzsernek, de nem tartom magam különlegesnek. Teljesen normális gimibe járok, nyelvi tagozaton tanulok, de semmifajta művészeti képzést nem kapok. Természetesen efelé orientálódom: társadalomismeretet, művészettörténetet is tanulok, és a későbbiekben divattervezést szeretnék tanulni.

Honnan jött neked a divattervezés?

Kiskorom óta ezzel szerettem volna foglalkozni, tényleg, mióta az eszemet tudom.Soha nem szerettem autózni, mindig is az öltözködés érdekelt. Nagyon szerettem az anyukám és a nagymamám bundái között játszani, és nézni, ahogy ők öltözködnek. Kaptam is olyan öltöztetős babákat, amikre papírból kellett a ruhákat rárakni.

Az interjú folytatását IDE kattintva olvashatod

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés