A platform cipők királyának legextrémebb munkái

Nicholas Kirkwood mára az egyik legismertebb, legkedveltebb cipőtervezők egyike. Számos híresség választja az Ő alkotásait. 2005-ben mutatta be első kollekcióját, cipői egytől-egyig ámulatba ejtőek.

Ismerd meg Te is az extrém platform cipellők mesterének legújabb gyöngyszemeit.


Kirkwood cipőire elsősorban a nőiesség jellemző, igazán dögösek és modernek a megálmodott lábbelik. Főként platform darabokkal ismerkedhetünk meg a kollekcióiban, de jellemző az igazán magas sarok is.


A2010-es tavaszi kollekcióból a legérdekesebbnek ezt a fekete szépséget véltem, bőrből készült, melyet szegecsek díszítenek. Ki kell emelnem a sarkát, ugyanis még különlegesebbé válik a fém használata által az egész cipő.Igaz még messze a következő tél, de divat terén ez nem mondható el. A 2010/11-es őszi, téli kollekció már képviseltette magát a New York-i Fashion Week-en.
Igazán különleges darabokról van szó, ugyanis gyertyára emlékeztető módon, viaszt olvasztottak rájuk. A bemutató végén igazi látványossággá váltak a sötétben vonuló modellek, mintha égő gyertyákon sétáltak volna.Én őszinte csodálójává váltam a tervezőnek. Nektek mi a véleményetek?

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés