A sípálya dívája

Így a síszezon kellős közepén nem árt körülnézni a síruhák kínálata közt. Persze egy ilyen sportnál nem a divat a legfontosabb tényező, de azért csak jobb egy vagány overálban végigsiklani a pályán, mint egy régi, kopott kabátban. Úgyhogy lássuk, mit kínálnak üzletek erre a télre!

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a két részes síruhák, aminek szerintem mindannyian örülünk, hisz csak könnyebb benne az életünk, mint az egyrészes overálokban. A nadrágok tekintetében a szűkebb fazonok hódítanak, így a kabátok közül a legváltozatosabb formákat választhatjuk hozzájuk. De sportruha lévén mindenképp praktikusabbak a rövid verziók.

 

   

 

   

 

Mintás és egyszínű darabokkal is találkozhatunk, főleg fekete és fehér színekben. A szőrme is megjelenik itt-ott, például a sapkákon vagy kabátokon.

 

 

 

   

 

Persze az élénk színeket kedvelők se búslakodjanak, a színeket és mintákat kedvükre halmozhatják akár egy-egy öltözeten belül is. A norvég mintától kedve a kockás, csíkos vagy a pöttyös, bármi előkerülhet a szekrényből. Főleg ha a sídzsekink alatt lévő pulóverekről van szó, amik a meleg hüttében előtérbe kerülnek. Sőt, a kevésbé fázósak lehet, hogy egész nap beérik egy-két vastagabb pulcsival és egy mellénnyel, főleg ha tűz a nap a pályákon.

 

   

 

   

 

Úgyhogy kalandra fel, használjuk ki az egyik legjobb dolgot a télben és vegyük nyakunkba sípályák és hütték csodás világát!

 

   

 

   

 

 

Macovei Kitti

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Síelj Dolce & Gabbanával! »

Supermodel »

Divat a sport!  »

Öreg márka nem vén márka »

Snowy chic: divat a havasokban »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés