A tapsi fül nem a Playboy-lányok kiváltsága!

Hódítanak a nyúl- és szamárfülek a divatvilágban. A Luis Vuitton kifutón szereplő modelljein kívül már a zene- és autóiparba is beférkőzött az új, állati szokás. A sztárok nyuszi, egér és szamárfület öltenek.

Kezd a feje tetejére állni a divatvilág, úgy tűnik, mindenki igyekszik kitörni a megszokottból és unalmasból. Miért ne használnának a hírességek e célra nyúlfül alakú hajdíszeket és hajpántokat?


Nem tudjuk, az őrület a Luis Vuitton kifutóiról indult-e, vagy véletlenszerűen terjedt el, és bukkan fel a különböző területeken dolgozó sztárok fején. Azonban tény, hogy a Luis modelleken szép számmal láttunk idén a tapsi füleket. Az pedig természetes, hogy egy ilyen buliból Lady Gaga sem maradhat ki!Madonna szintén Vuitton fülekben mutatja meg, hogy bizony neki is jól áll a nyúlszerkó. Sőt, hogy a füleknek elegáns változata is kapható! Ha mindezt még egy LV táskával is megbolondítod, már egész biztosan senki sem fog ferde szemmel nézni rád.


Az énekesnők táborában Lilly Allan a fellépő-ruhatárába is beépítette újdonsült füleit. A merészségükről híres Olsen testvérek pedig odáig mentek, hogy az egér változatot is bevezették a köztudatba.Azt, hogy az említett divat univerzális, mi sem bizonyítja jobban, mint a mostában Valentino Rossin, és csapatán látott fehér, szőrös fülpár.


Könnyedén változhatsz Te is nyuszivá, nem kell hozzá más, csak egy hajpánt! Ha tökéletességre törekszel, vagy Bridget Jones módjára vonulnál fel egy partin, ne feledkezz meg a farkincáról sem! 

Világ nyuszilányai és nyuszifiai, egyesüljetek!

Kapcsolódó cikkek:

Kinky Provocateour »
Lépj be te is Allanah csodaországába! »
Ébreszd fel a benned lakozó tigrist! »

G-Force – Rágcsávók »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés