A tenger meghódítására készül a Gucci!

Manapság nagy divat, hogy egy-egy híresebb divatház már nemcsak ruhákat és kiegészítőket gyárt, hanem más luxustermékeket is. Gondoljunk csak Armanira, aki nemrég hoteltervezésbe fogott, vagy Calvin Kleinre, aki megalkotott egy nem mindennapi autót. Most pedig a Gucci divatmárka döntött úgy, hogy 90. évfordulójára egy motorcsónakot dob a piacra. Nos, nézzük meg közelebbről ezt a nem akármilyen luxusjárgányt!

Habár az olasz divatház évfordulója csak jövőre lesz, de a cég már most ünneplésbe fogott, és azt gondolta, ezt a nevezetes születésnapot mivel mással, ha nem egy egyedi motorcsónakokkal tudná legjobban megünnepelni.

A divatház egy másik, híres olasz céggel, a Riva jachtmanufaktúrával terveztette meg álomhajóját. A Riva már régóta jól csengő név a hajózás világában, az osztályon felüli minőségért és a letisztult esztétikai formáiért. Nem meglepő hát, ha a Gucci is vele kezdett dolgozni.

A két márka kooperációjából egy nagyon különleges motorcsónak született. Az Aquariva by Gucci névre keresztelt, és Frida Giannini - aki egyébként a Gucci kreatív igazgatója - által tervezett luxushajó 2011-től lesz kapható a tehetős vásárlók számára, hiszen a motorcsónakot csak megrendelésre készítik majd, és ára átszámítva körülbelül 164 millió forint lesz.

A Gucci-féle csillogó fehér színre fényezett motorcsónakot üvegszálas anyagból készítették, mahagóni borítású kabinnal és vízhatlan Gucci-kárpitozással látták el. A divatház aláírása mellett pedig a piros-zöld csíkozás díszíti még a hajót. Akinek pedig ez még nem lenne elég, annak a tervezők egy egyedi kiegészítő szettet is megálmodtak, amiben a bőröndöktől kezdve a napellenzőig minden megtalálható.

Nos, az biztos, hogy a Gucci megint egyedülállót alkotott. Arra azonban kíváncsi lennék, melyik lesz a következő márka, amely ehhez hasonló egyedi luxustermékkel áll majd a divatrajongó nagyközönség elé. Nektek hogy tetszik ez a luxusmotorcsónak?

Képek forrása: http://www.riva-yacht.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés