A vásárlás csak a kezdet

Mall of the Emirates

Hetek óta nem sütött a nap, hideg van, hó nincs, le kell lépni. De hova?

450 üzlet, 70 étterem és kávézó, egy ötcsillagos hotel, szórakoztató központ, mozik és egy fedett síparadicsom. Ez nem egy nagyobb város statisztikája hanem a világ egyik legnagyobb plazája, bevásárlóközpontja a Mall of the Emirates, Dubaiban.


Ideális ajánlat döntésképtelen embereknek, a „síeljünk, vagy vásárolgassunk és kávézzunk” dilemma elegáns meloldása egy légtérben.
A bevásárlóközpontban parádés a választék. Vezető divattervezők üzletei, órák, ékszerek streetwear, gyermekruha, 66 outlet, elektronika, cipők, kiegészítők, lakberendezés, táskák, játékok, szőnyegek, sorakoznak a tematikusan körzetekre osztott áruházban, szinte minden itt van , amire egyáltalán vágyakozni lehetséges.

Mall of the Emirates üzletkereső››

A két emelet és a körzetek között mozgólépcsők és mozgójárdák hálózata óvja a kedves vendég izomzatát, hogy képes legyen akár egy teljes napon át- felesleges energiaveszteség nélkül - minden figyelmét a vásárlásra összpontosítani.

Ha megéhezne, megszomjazna és valami különlegesre, vagy ellenkezőleg, megszokott ízekre vágyakozna, snack-bárok, kávézók, gyorséttermek végtelen hosszú sorokban, egzotikus ízek a világ minden tájáról, és természetesen szabványos interkontinentális étlapok várják.

A megoldást a vevő minden esetben az épületen belül találja.

„A vásárlás csak a kezdet”, szól a Mall of the Emirates szlogenje és ez nem píár szöveg, itt valóban minden együtt van.
A maradék szabadidő hasznos eltöltését a Cinestar, a legkorszerűbb 14 termes mozi, a Magic Planet a hatalmas, minden igényt kielégítő, gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek készült vidámpark és természetetsen a non plus ultra, a Ski Dubai hivatott biztosítani.

22 500 négyzetméter valódi hóval borított fedett síparadicsom, ahol az állandó hőmérséklet -1 és -2 celsius között van és garantált a szélcsend.

Öt különböző pálya közül választhat az érdeklődő, ezek közül a legnagyobb 400 méter hosszú, 60 méter szintkülönbséggel.

Gyakorlópálya a kezdőknek, Freestyle Zone a deszkásoknak, 3000 négyzetméteres interaktív Snow Park a gyerekeknek, étterem a bejáratnál, felvonók és minden egyéb szolgáltatás, ami megszokott és természetes egy open air síparadicsomban.
Avalanche cafe néven "hütte” is üzemel a havas táj közepén.

Mikor fáradt vándor a nap végén hotelszobájába térve végre megpihen és italát kortyolgatva szemét a havas lankákon pihenteti, már nincsenek kétségei. A varázslat teljes. A svájci hegyek között, a völgyben megbúvó kis menedékházban érzi magát. Szólítaná a kutyáját, de még időben eszmél, a telefonért nyúl és reménykedve tárcsázni kezd.
Egy jelképes összeg ellenében talán még egy lompos bernáthegyit is intéznek neki a kandalló elé. Talán. Ez már igazán nem okozhat gondot.

Kapcsolódó cikkek:

Síelés és szépülés Ausztriában »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés