A vörös szőnyeg legújabb üdvöskéje elkészült

A tündérmese valóra vált. Az időzítés tökéletes, a limitált kiadású különleges üveg topánka valamelyikével az Oscar díjátadón, 100% hogy találkozni fogunk.

Hogy elsősorban kinek a lábain tudná elképzelni az üvegcipellőt a tervező, azt a cikkből megtudhatjátok.Pasquale Fabrizio nevét már sokan ismerhetik, az egyik legelismertebb cipőtervező a divatiparban, aki már több mint 17 éve látja el a hírességeket káprázatos lábbelikkel. Hamupipőke története elevenedik meg a legújabb üvegcipő kollekciója által. Igazi hercegnőt varázsol a viselőjéből, ezt támasztja alá az ár is, ugyanis királyi árcédula fityeg rajta ( 7,500 dollár egy pár ).


A Couture Collection darabjait az eltérő színű üvegek különböztetik meg egymástól, leglátványosabban a cipő sarkán jelenik ez meg, ahol rátekeredik a fémsarokra. Az üveggyöngyök több stílusban köszönnek vissza, ezeket bőrszíjakra fűzték. A másik különlegessége a cipőnek, hogy a bőrszíj hosszan a boka köré csavarodik, a himbálózó láncok pedig egytől egyig 24 karátos aranyból készültek.Fabrizio a következőt nyilatkozta: "A hírességek mindig a reflektorfényben vannak és egyedülállóak akarnak lenni." A különleges cipő eszményi ügyfelének pedig, Angelina Jolie-t véli, ugyanis már többször dolgoztak együtt a múltban, valamint a hosszú lábairól sem feledkezett el megemlítést tenni, amelyeken tökéletesen mutatna egy ilyen cipellő.

Neked elnyerte a tetszésedet?  Ha igen, melyik sztáron képzelnéd el a díjátadón?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés