Agent Provokateur – A hódítás receptje

Ezekben a darabokban mindenki eszméletlen sexynek érezheti magát, ugyanakkor nem csak az izgatás az elsődleges szempont, hisz egyedülálló módon harminchat melltartó méret és forma közül választhatja ki a vásárló a legmegfelelőbbet, átlátszó anyagok, selymek, taft, pamut és persze a legkülönbözőbb minták között válogatva. A tökéletes kényelem garantált.
Kylie Minogue egy elképesztően szexy reklámfilmet forgatott a fehérnemű cég számára, amit megnézhetsz itt:


A sokat sejtető név mögött egy házaspár, Serena Rees és Joseph Corre rejtőzik, akik 1994-ben alapították a mára kultikusnak számító fehérneműmárkát, mely igazi zarándokhellyé vált, így aztán hamar jöttek az új elképzelések, első parfümjüket hálószoba kiegészítők hada követte, mint például illatgyertyák, masszázsolajak.


A cég elsők közt merészkedett az online piacra (így aztán bárki beszerezheti itthon is, ami tetszik). A legnagyobb feltűnést kétség kívül a képi keltik, melyekre mindig nagyon ügyelnek, polgárpukkasztóak és ízlésesek is egyben. Olyan hírességeket vettek már célba, mint Kate Moss, Catherine Bailey, Lily Cole, Dita von Teese és Maggie Gyllenhaal egy-egy kép kedvéért, sőt már a filmvásznon is szerepet kapott, a Gabrielle Solist alakító Eva Longoria viselt már AP fűzőt a Született Feleségekben.


Az Agent Provocateur termékei azonban nemcsak a legizgalmasabb hálószobákat díszítik, 1997-ben megcsodálhatták őket a Victoria and Albert Museum-ban, valamint a Design Múzeum "The Inside Out" kiállításán.


Kapcsolódó cikkek:

Vivienne Westwood, a Punk nagymamája »
Érzékiség és elegancia felsőfokon 2. rész »
Újabb szexi kampány az Agent Provocateur-től »
La Perla  »
Dior hiányos kollekciója »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés